News

Recompensă de 300.000 de euro pentru capturarea criminalilor unei femei de 20 de ani. Au ucis-o în fața copilului

12.05.2021 | 15:25
Recompensa de 300000 de euro pentru capturarea criminalilor unei femei de 20 de ani Au uciso in fata copilului
Recompensă de 300.000 de euro pentru capturarea criminalilor unei femei de 20 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Recompensă de 300.000 de euro pentru informațiile despre criminalii unei mame de 20 de ani. Aceasta este suma oferită de guvernul grec pe capetele ucigașilor care au omorât o tânără studentă britanică chiar în fața copilului.

Femeia a fost torturată timp de o oră, în fața copilului pentru a le spune hoților unde se află bijuteriile și banii din casă. Ea a fost strangulată ulterior.

ADVERTISEMENT

Recompensă de 300.000 de euro pentru ucigașii unei mame

Caroline Crouch în vârstă de 20 de ani, studentă, a fost ucisă chiar în fața copilului ei, o fetiță de 11 luni, timp în care soțul ei a asistat de la parter la scene groazei.

Crima oribila avut loc în suburbia Glyka Nera din Atena, marți dimineață. Anchetatorii au stabilit până la acest moment că este vorba de patru indivizi.

ADVERTISEMENT

La doar câteva ore de la informațiile despre acest caz șocant de crimă, a fost stabilită o recompensă pentru cei care pot oferi informații despre cei care au ucis-o pe femeie.

Ordinul a fost deja semnat de cei doi miniștri în autoritate. Este vorba despre ministrul Protecției Cetățenilor, Michalis Chrisochoidis și ministrul de Finanțe, Theodoros Skylakakis.

ADVERTISEMENT

Recompensa este una neobișnuit de mare, mai fiind doar patru cazuri în trecut, în Grecia, în care s-au oferit asemenea sume de bani pentru găsirea unor suspecți sau criminal periculoși, transmite 7news.com.au.

Crima care a îngrozit o țară. Detaliile macabre ale uciderii

Soțul femeii, pilot de elicopter, a fost obligat de atacatori să asculte în timp ce soția lui plângea și țipa după ajutorul său. Ea a fost torturată timp de o oră, în care a fost interogată de suspecți pentru a spune unde se află banii din casă.

ADVERTISEMENT

Aceștia au amenințat-o că îi vor ucide bebelușul dacă nu o va face. „Spune-ne unde sunt bani sau îți omorâm bebelușul”, i-a auzit soțul femeii pe indivizi.

Caroline Crouch a fost dusă în podul casei, iar soțul ei a rămas la parter, legat, fără a putea să își ajute soția. El a povestit ulterior că a găsit-o pe femeie prăbușită la podea, iar pe copil plângând.

„Când am reușit să mă eliberez, m-am repezit la etaj, la mansardă, pentru a-mi găsi soția pe podea cu fața în jos și bebelușul lângă ea plângând”, a spus el.

Atacatorii sunt mai mulți bărbați care au intrat în casa femeii, unde locuia împreună cu soțul ei în vârstă de 32 de ani. Aceștia au pătruns în casă, au ucis câinele familiei, după aceea l-au legat pe soțul femeii de un scaun și pe ea au ucis-o în fața copilului de 11 luni.

Aceștia erau înarmați cu pistoale când au pătruns în casa familiei, în jurul orei cinci dimineața. Trei dintre ei au atacat și un al patrulea stătea de pază. Femeia a fost sugrumată după o oră de tortură.

„Suntem cu toții afectați, eu personal sunt afectat. Rareori întâlnim asemenea brutalitate în Grecia”, a declarat Michalis Chrisochoidis, ministrul responsabil de protecția cetățenilor, potrivit The Guardian.

Tâlharii au furat bijuterii în valoare de 21.500 de lire sterline și alte 13.000 de lire în numerar. Deocamdată, ei nu au fost prinși.

ADVERTISEMENT
Tags: