Sport

Kylian Mbappe, cea mai tare glumă legată de viitorul său la PSG: “Dacă depinde de asta, eram deja plecat”. Ce nou record a stabilit francezul

Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG și spune că nu se gândește să părăsească echipa pariziană independent de parcursul în Champions League.
05.03.2023 | 11:30
Kylian Mbappe cea mai tare gluma legata de viitorul sau la PSG Daca depinde de asta eram deja plecat Ce nou record a stabilit francezul
Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG și spune că nu se gândește să plece de la parizieni.
ADVERTISEMENT

Deși a dominat copios în partida cu Nantes, PSG a ”tremurat” serios înainte să se impună cu 4-2. Un succes la care a contribuit și Kylian Mbappe, cel care, la numai 24 de ani, a scris istorie pentru clubul parizian.

Kylian Mbappe nu se gândește să o părăsească pe PSG, echipă la care deține acum recordul all-time de goluri

Înainte de meciul cu Nantes, Kylian Mbappe ajunsese la 200 de goluri în tricoul lui PSG. O performanță cu care egala recordul stabilit de Edinson Cavani.

ADVERTISEMENT

Firesc, a fost în căutarea reușitei care să-l plaseze în postura de unic recordman. Însă acest lucru nu a însemnat că a pus mai prejos interesul echipei. Dovadă că până spre finalul jocului avea în cont doar un assist.

În minutele suplimentare a venit și golul pentru record. Și, firesc, dincolo de reușita istorică, întrebările de după meci au fost centrate pe viitorul său la PSG.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât se tot vorbește despre faptul că Mbappe nu a renunțat la ideea de a merge la Real Madrid, nemulțumit că echipa nu își vede împlinit visul legat de câștigarea Ligii Campionilor.

Ori, după 0-1 în tur, la mijlocul săptămânii viitoare, PSG are nevoie de o prestație de excepție pentru a merge mai departe contra lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Mbappe a ținut însă să-i liniștească pe fani. ”Nu cred că meciul cu Bayern o să-mi afecteze viitorul la PSG. Dacă depindea situația mea de ce facem în Champions League, eram plecat deja (n.r. râde).

Sunt aici, sunt fericit, și nu mă gândesc decât la cum să contribui la a o face pe PSG mare”, a fost răspunsul oferit de starul francez.

ADVERTISEMENT

Record și pentru Leo Messi

Nu doar Kylian Mbappe, ci și Leo Messi a avut motive de satisfacție în partida cu Nantes. Argentinianul a deschis scorul, în minutul 12, atunci când a finalizat, în maneiră proprie, din mijlocul careului advers.

O reușită cu care a ajuns la 1.000 de goluri la care a contribuit pentru echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei. Pentru Messi a fost golul 701, la care se adaugă alte 299 de pase decisive.

O performanță reușită în 841 de partide. Ceea ce înseamnă o medie de 1,19 goluri pe meci la care argentinianul și-a adus contribuția în tricoul lui FC Barcelona și PSG.

Cota NETBET pentru PSG: 2,27 este cota pentru „Mbappe merchează” la meciul Bayern – PSG.

ADVERTISEMENT