Sport

Rednic anunță că e gata să o preia pe Dinamo, dar Iuliu Mureșan ezită: “Și Adi Mutu, pe listă”

Mircea Rednic a recunoscut că este de acord să revină la Dinamo, însă Iuliu Mureșan a declarat că și Adi Mutu e pe lista sa.
25.09.2021 | 19:18
Rednic anunta ca e gata sa o preia pe Dinamo dar Iuliu Muresan ezita Si Adi Mutu pe lista
ADVERTISEMENT

„Puriul” a fost invitat la Sport Total FM unde a vorbit despre venirea la Dinamo, însă incertitudinea cu privire la Dario Bonetti stă în calea mutării.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că antrenorul italian vrea să se întoarcă pe banca lui Dinamo imediat ce va ieși din carantină și nu vrea să rezilieze contractul.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, blocat de Dario Bonetti. Ce spune Iuliu Mureșan despre varianta Mutu

Mircea Rednic a declarat că este gata să vină la Dinamo, însă în același timp spune că alb-roșii au antrenor în continuare: „Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi.

„Puriul” își declară dragostea necondiționat pentru Dinamo și Corvinul Hunedoara și admite că s-ar întoarce oricând pe banca cluburilor care i-au oferit totul de-a lungul carierei: „La Corvinul și Dinamo aș veni oricând fără nicio pretenție! Sunt cluburile mele!”, a explicat antrenorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti însă le-a declarată război total celor din conducerea clubului și e gata să facă orice pentru a nu semna rezilierea și amenință clubul cu un proces îndelungat la FIFA, în timp ce jucătorii se pregătesc moment alături de Sorin Colceag.

Iuliu Mureșan, despre varianta Adrian Mutu: „Și el are contract”

Iuliu Mureșan a explicat pentru gsp.ro că în acest moment varianta Adrian Mutu la Dinamo nu este una realistă, deși tânărul antrenor a fost pe lista lui Dinamo: „Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Și Mutu are contract… Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”.

Adrian Mutu a pierdut și în fața FCSB-ului, iar situația sa la FC U Craiova 1948 e pe muchie de cuțit, suporterii și conducerea fiind nemulțumiți de rezultatele echipei care a strâns doar opt puncte în nouă partide și e pe locul 13 în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan recunoaște că Bonetti ar putea continua la Dinamo: „Va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract”

Iuliu Mureșan a explicat că nu a reușit să mai ia legătura cu Dario Bonetti, însă italianul nu vrea în ruptul capului să rupă contractul cu Dinamo: „Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi.

Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”.

ADVERTISEMENT