Sport

Rednic refuză să accepte retragerea lui Mircea Lucescu: „Nu poate să trăiască fără fotbal!”

Mircea Rednic nu vrea să accepte retragerea lui Mircea Lucescu, spunând că tehnicianul nu poate să trăiască fără fotbal.
03.11.2023 | 20:29
Rednic refuza sa accepte retragerea lui Mircea Lucescu Nu poate sa traiasca fara fotbal
Rednic refuză să accepte retragerea lui Mircea Lucescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tehnicianul celor de la UTA a depănat mai multe amintiri pe care le-a avut alături de Mircea Lucescu, atât în perioada în care era jucător, cât și în perioada în care a devenit antrenor.

Rednic refuză să accepte retragerea lui Mircea Lucescu

Mircea Rednic refuză să accepte retragerea din fotbal a lui Mircea Lucescu, explicând că „Il Luce” nu poate trăi fără fotbal: „Eu chiar acum am venit de la antrenament și acum am văzut știrea.

ADVERTISEMENT

Eu îl cunosc foarte bine, mi-a fost mai mult decât un antrenor. Dar nu cred! Cred că și-a încheiat doar angajamentul cu Dinamo Kiev. Eu îl cunosc, nu poate să trăiască nea Mircea fără fotbal!

Poate și conjunctura care e acolo, în Ucraina, poate și în urma rezultatelor… dar eu îl văd 100% în fotbal, poate și alt rol, dar știți cum e managerul în străinătate, e tot implicat.

ADVERTISEMENT

Dar el nu poate să stea departe de fotbal, să nu dea indicații, să nu dea un sfat. Vă spune un om care îl cunoaște foarte, foarte bine pe Mircea Lucescu!”.

„Nu vreau să cred!”

„Nu vreau să cred! Chiar nu vreau să cred! Eu am jucat cu domnul Lucescu, era și antrenor. Normal că și-a pus amprenta pe cariera mea de jucător, dar și de antrenor.

ADVERTISEMENT

Am avut șansa să lucrez cu domnul Lucescu și am avut multe de învățat ca sportiv și ca om. El a făcut tot, de la îngrijitor al terenului, magazioner, bucător, era tot!”, a continuat Mircea Rednic, la TV DigiSport.

„Cine răspunde de rezultate, nu antrenorul? Mai mult ca sigur îl contactez să vină la Arad. În primul rând vreau să-l sun, pentru că și el a fost alături de mine în momentele grele.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă, mai ales după ce m-am operat, și se spunea că nu mai pot să antrenez și m-a sunat „Ce, bă, ești prost? Cum să nu mai antrenezi? Fă-te bine și întoarce-te”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT