Sport

Papură l-a lăsat cu mâna întinsă pe Mircea Rednic. Exclusiv

Ironiile lui Mircea Rednic la adresa Universităţii Craiova au fost greu digerate de oficialii oltenilor. Înaintea meciului cu UTA Arad, "Puriul" a fost lăsat cu mâna întinsă de omologul Corneliu Papură.
02.11.2023 | 12:15
Papura la lasat cu mana intinsa pe Mircea Rednic Exclusiv
Papură l-a lăsat cu mâna întinsă pe Mircea Rednic. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a bătut cu 3-2 pe FC U Craiova, Mircea Rednic i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova, spunând că nu este continuatoarea “Ştiinţei”, ci mai degrabă “Craioviţa”.

Papură l-a lăsat cu mâna întinsă pe Mircea Rednic! Banca oltenilor i-a arătat obrazul “Puriului”

Ironiile nu le-au căzut bine oltenilor lui Mihai Rotaru. FANATIK a aflat că înaintea meciului din Cupă dintre UTA Arad şi Universitatea Craiova, Corneliu Papură l-a lăsat cu mâna întinsă pe Mircea Rednic, în momentul în care “Puriul” a vrut să-l salute.

ADVERTISEMENT

Mai mult, toată banca oltenilor a refuzat să-l salute pe Mircea Rednic şi mai mulţi oameni din staff-ul tehnic al Craiovei i-au arătat obrazul “Puriului”, deranjaţi, probabil, de declaraţiile tăioase ale antrenorului de la UTA Arad.

Rotaru, atac dur la Rednic: “A trecut vremea antrenorilor-agenți”

Iar de la o ironie s-a ajuns la un conflict în toată regula. După meciul Universitatea Craiova – UTA Arad, 1-0, patronul oltenilor, Mihai Rotaru l-a atacat pe Mircea Rednic cu o declaraţie acordată pentru FANATIK:

ADVERTISEMENT

“Am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți! Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă…

Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil. 

ADVERTISEMENT

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a “tunat” Mihai Rotaru.

Mircea Rednic: “Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta”

Totul a pornit de la meciul de pe “Ion Oblemenco” de sâmbăta trecută când UTA Arad a învins FC U Craiova cu 3-2. Rednic a declarat că “adevărata” Craiova este cea a lui Adrian Mititelu:

ADVERTISEMENT

“Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian. Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova!

(cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni”, a spus Rednic.

  • 2004 este anul în care Mircea Rednic a antrenat la Universitatea Craiova
  • 61 de ani are antrenorul lui UTA Arad
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,77 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FC U Craiova