ADVERTISEMENT
News

Reduceri pentru facturile de apă caldă ale bucureștenilor! Cine beneficiază de ele

Autor: Alexandru Năstase | 01.08.2020 | 14:45
Reduceri pentru facturile de apă caldă ale bucureștenilor! Cine beneficiază de ele
Facturi la apă caldă reduse pentru anumiți bucureșteni. Sursa foto - hepta.ro

Reduceri pentru facturile de apă caldă ale bucureștenilor! Acesta este anunțul pe care l-a făcut Compania Municipală Termoenergetica.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții firmei au transmis că vor acorda diminuări la factura lunii iulie, în zonele din sectoarele 2 şi 3 care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Vorbim despre reduceri cuprinse între 16 şi 24 de procente. Concret, acestea vor fi calculate în funcție de perioada și orele de nefuncționare.

ADVERTISEMENT

Facturi la apă caldă reduse pentru anumiți bucureșteni

În prezent, a fost reluată furnizarea apei calde, la parametrii normali, anunță compania, prin intermediul unui comunicat.

“Este important de subliniat faptul că pe toată perioada efectuării reviziei la CET SUD (aparținând ELCEN) alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că, Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării, după dispariția CET-ului Titan (aparținând Ministerului Economiei) în anul 2012″, spun reprezentanții companiei.

De asemenea, prin intermediul comunicatului, reprezentanții companiei au mai spus că pe întreaga perioadă a reviziei la CET Sud, aparţinând ELCEN, alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresul

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, sursa citată spune că în situația în care există o furnizare a apei calde deficitară, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparaţii la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem.

Directorul general al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), Alexandru Burghiu, a declarat că în prezent doar 20 de puncte termice pe raza sectorului 3, din totalul celor 250, nu ating temperatura optimă de funcţionare.

ADVERTISEMENT

”Pe data de 6 august vom putea să trecem prin CET SUD, iar acest lucru înseamnă o altă cale de a ajunge în sectoarele 2 şi 3. În jurul datei de 15 august, CET -ul Sud va începe să funcţioneze, ceea ce înseamnă funcţionare fără probleme.

Zonele unde avem probleme sunt zonele Titan şi zona Pantelimon, Mihai Bravu unde alimentarea se făcea din CET Titan şi din CET-ul Pipera, care însă între timp nu mai sunt”, a declarat Alexandru Burghiu

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!