Life

Rege-Jean Page nu mai joacă în al doilea sezon al serialului Bridgerton: „A fost un privilegiu să fiu Ducele vostru”

Rege-Jean Page, actorul care îl interpretează pe Simion în celebrul serial Bridgerton, nu va mai apărea și în al doilea sezon. El a transmis un mesaj de mulțumire, iar Netflix a confirmat vestea.
23.03.2022 | 19:01
RegeJean Page nu mai joaca in al doilea sezon al serialului Bridgerton A fost un privilegiu sa fiu Ducele vostru
Rege-Jean Page nu va mai juca și în al doilea sezon al serialului. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Rege-Jean Page, iubitul actor din serialul Bridgerton, nu va mai apărea și în sezonul al doilea. De altfel, el a spus mereu că va pleca din producție după ce se va termina primul sezon, lucru care s-a și întâmplat.

Rege-Jean Page nu va mai juca și în al doilea sezon al serialului

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, el a numit faptul că a jucat în celebrul serial Bridgerton drept “călătoria vieții mele” și a ținut să precizeze că a fost o plăcere să fie parte a acestei „familii”, cum a numit-o el.

ADVERTISEMENT

“A fost o plăcere absolută și un privilegiu să fiu Ducele vostru. Să mă alătur acestei familii – nu doar pe ecran, ci și în afara ecranului”, a scris el.

De asemenea, informația a fost confirmată inclusiv de Netflix, care a postat și un mesaj prin care să anunțe acest lucru, într-un stil caracteristic al serialului.

ADVERTISEMENT

“Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă spre căutarea Lordului Anthony Bridgerton pentru a găsi o vicontesă, ne luăm adio de la Regé-Jean Page, care l-a interpretat atât de triumfător pe Ducele de Hastings”, se arată în mesajul respectiv.

Ce a declarat producătorul serialului despre plecarea Ducelui

Chris Van Dusen, producătorul serialului, a spus că și în al doilea sezon se va face referire la Simon, doar că el nu va mai putea fi văzut. Ducele va rămâne, însă, acolo, fiind o prezență importantă chiar și din umbră.

ADVERTISEMENT

 “Noi facem referire la Simon. În prima scenă din sezonul 2, Daphne menționează că și-a lăsat soțul și copilul acasă.

Din nefericire, lucrurile nu au funcționat în ceea ce privește participarea lui Regé-Jean Page în cel de-al doilea sezon, dar el va fi întotdeauna ducele lui Bridgerton.

ADVERTISEMENT

El nu pleacă nicăieri în lumea serialului. Și doar pentru că nu-l vedem, nu înseamnă că nu este acolo”, a declarat acesta.

Primul sezon din serialul Bridgerton de pe Netflix a fost un adevărat succes și a bătut multe recorduri.

ADVERTISEMENT