Stiri sportive

Reghe titularizează ARMA secretă. Stoican e DISPERAT!

Steaua – Dinamo de joi seara înseamnă, printre altele, duelul între doi dintre antrenorii tineri în vogă ai României. Pe una dintre bănci va sta Laurenţiu Reghecampf, tehnician deja...
25.03.2014 | 00:06
Reghe titularizeaza ARMA secreta Stoican e DISPERAT
ADVERTISEMENT

Steaua – Dinamo de joi seara înseamnă, printre altele, duelul între doi dintre antrenorii tineri în vogă ai României. Pe una dintre bănci va sta Laurenţiu Reghecampf, tehnician deja consacrat, în timp ce, adversarul său, Flavius Stoican, vrea să confirme, mai ales că vine după un 1-1 în Ghencea! 

Cei doi se pregătesc intens pentru întîlnirea din turul semifinalelor Cupei României, iar FANATIK a discutat cu mai multe persoane din anturajul celor două echipe pentru a afla ce surprize îşi pregătesc cei doi tehnicieni.

ADVERTISEMENT

Keşeru titular cu Dinamo 

La Steaua, Laurenţiu Reghecampf este decis să îi ofere lui Claudiu Keşeru primul derby din postura de titular. După ce la începutul campionatului a declarat că internaţionalul român nu este pregătit încă să joace titular la Steaua, forma recentă a atacantului adus de la Bastia, care a marcat trei goluri şi a oferit tot atîtea pase decisive, l-a convins pe Reghe. Sacrificat va fi probabil Nicuşor Stanciu, cel care a fost schimbat cu Săgeata Năvodari încă din timpul primei reprize. Mai mult, între buturi va reveni Ciprian Tătăruşanu, care şi-a ispăşit suspendarea cauzată de cele patru cartonaşe galbene strînse în acest sezon.

Astfel, cel mai probabil, Steaua va începe meciul de joi seara în următoarea formulă: Tătăruşanu – Varela, Gardoş, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sănmărtean – Adi Popa, Keşeru, Tănase – Chipciu.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, infirmeria e plină

De partea cealaltă, Stoican are mari probleme de efectiv înaintea semifinalei de Cupa României. Cosmin Matei a suferit o recidivă a entorsei pe care o are la gleznă şi pe care a tratat-o superficial pentru a putea fi pe teren contra Universităţii Cluj. El are şanse reduse să apară pe teren contra Stelei. În acest sens, o decizie se va lua miercuri seara, cînd Matei va fi forţat la ultimul antrenament dinaintea derby-ului. Meciul cu Pandurii a adus o altă problemă pentru dinamovişti: Steliano Filip a suferit şi el o entorsă, dar în cazul său sînt speranţe mai mari că va putea fi apt joi. În fine, o altă problemă medicală a roş-albilor este contractura pe care Steven Tichot a suferit-o chiar înaintea duelului de sîmbătă. La fel ca şi la Filip, şansele ca acesta să îşi revină pînă la derby-ul cu Steaua există.

Cătălin Munteanu a dezamăgit, Rotariu doar rezervă 

Pe lîngă acestea, Stoican are şi alte dureri de cap, dar unele care ţin de forma sportivă a unora dintre fotbaliştii săi. Cătălin Munteanu, cel care ar trebui să joace rolul regizorului din teren pentru “cîini” a evoluat cu Pandurii prima partidă ca titular în 2014, dar nu a convins! El este încă neadaptat la ritmul meciurilor de Liga 1 după pauza de 7 luni pe care a luat-o din cauza rupturii ligamentelor încrucişate de la genunchi. Un alt jucător care a dezamăgit în meciurile din această primăvară este Dorin Rotariu, cel care nu s-a remarcat decît în scandalul impresarilor. Tocmai de aceea, puştiul de 18 ani ar putea să vadă începutul meciului cu Steaua de pe banca de rezerve, totul depinzînd de capacitatea lui Cosmin Matei de a juca. Singura veste bună pentru dinamovişti este dată de Kamil Bilinski, cel care contra Pandurilor a marcat de două ori, şi care şi-a asigurat, aproape sigur, un post de titular contra Stelei.

ADVERTISEMENT

 Astfel, formula la care Stoican se gîndeşte în acest moment este următoarea: Bălgrădean – Rus, Grigore, Tichot (Durimel), Filip (Grecu) – Lazăr, Elton, Boubacar, Matei (Rotariu) – Bilinski, Ţucudean.