Fotbal international

GALERIE FOTO. Petrecere nebună de ziua lui Reghe. Pînă şi Elena Udrea a fost prezentă

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf şi-a serbat ziua de naştere alături de nume importante, printre care Elena Udrea,  Cristi Brancu, Luis Lazarus, dar şi numeroşi prieteni. De la petrecere nu au...
20.09.2015 | 08:20

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf şi-a serbat ziua de naştere alături de nume importante, printre care Elena Udrea,  Cristi Brancu, Luis Lazarus, dar şi numeroşi prieteni. De la petrecere nu au lipsit şi antrenori din Liga 1, dar şi foşti colegi din Ghencea. VEZI FOTO IN GALERIE DE LA PETRECERE, DAR ŞI CINE A STAT LA BRAŢUL ELENEI UDREA. 

UPDATE / “Fotbal Club Steaua Bucureşti îi urează La Mulţi Ani şi multă sănătate lui Laurenţiu Reghecampf, care a împlinit sîmbătă, 19 iunie, vîrsta de 40 de ani.

Fostul antrenor al Stelei, care a cîştigat două titluri de campion şi o Super Cupă la comanda echipei noastre, a organizat o petrecere aniversară, iar clubul nostru a profitat de acest lucru pentru a-i trimite, prin intermediul jucătorilor Florin Niţă, Adrian Popa şi Lucian Filip, un cadou special: un tricou de joc al Stelei personalizat.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi doreşte actualului tehnician al bulgarilor de la Litex Loveci să aibă cît mai multe succese la actualul club!”

Laurenţiu Reghecampf împlineşte 40 de ani sîmbătă, 19 septembrie, iar echipa sa, Litex Loveci, a avut meci cu o zi înainte.

ADVERTISEMENT

Astfel, românul şi-a făcut singur un cadou cîştigînd meciul cu Cherno More, scor 1-0, şi s-a distanţat în vîrful clasamentului din Bulgaria, fiind la 3 puncte de Ludogoreţ, cu un meci în plus disputat.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Johnsen, în minutul 72. Oaspeţii au terminat meciul în 10, după eliminarea lui Bourabia în minutul 82.

ADVERTISEMENT

După 9 etape, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf este pe primul loc, cu 18 puncte.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CLASAMENTUL DIN BULGARIA

Tags: