Sport

Reghecampf, asaltat de suporteri după prima victorie la U Craiova: „Să nu pleci fără un titlu”

Laurențiu Reghecampf a fost așteptat cu nerăbdare de suporterii „alb-albaștrilor” după Universitatea Craiova - FC Hermannstadt, scor 1-0.
05.08.2023 | 15:08
Reghecampf asaltat de suporteri dupa prima victorie la U Craiova Sa nu pleci fara un titlu
Reghecampf, asaltat de suporterii: „Să nu plecați de la Craiova fără un titlu”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” l-au primit cu brațele deschise pe Laurențiu Reghecampf la revenirea pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tehnicianul este îndrăgit la Universitatea Craiova, iar la finalul partidei cu FC Hermannstadt, scor 1-0, a fost înconjurat de fani la ieșirea de pe arena din Bănie.

Laurențiu Reghecampf, asaltat de suporterii la revenirea pe „Ion Oblemenco”: „Să nu pleci fără un titlu”

Universitatea Craiova s-a impus cu emoții în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-0, la meciul de revenire al lui Laurențiu Reghecampf pe stadionul „Ion Oblemenco”. Totuși, tehnicianul este nemulțumit de evoluția elevilor săi și mărturisește că oltenii trebuie să își schimbe atitudinea dacă își doresc titlul.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este printre cei mai îndrăgiți tehnicieni din ultimii ani de la Universitatea Craiova, iar fanii „juveților” au încredere în antrenor. Suporterii au așteptat cu nerăbdare ca „leii din Bănie” să revină pe stadionul „Ion Oblemenco” și să aibă ocazia să îl întâlnească pe antrenorul român.

După conferința de presă de la sfârșitul partidei cu FC Hermannstadt, Laurențiu Reghecampf a avut parte de o surpriză plăcută la ieșirea din arenă. Zeci de suporteri s-au adunat în jurul ușilor pentru a nu rata șansa de a-și asigura un autograf sau o poză cu tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a stat minute bune lângă publicul „alb-albastru”, iar antrenorul nu a părăsit arena până nu toți suporterii au plecat mulțumiți. Aceștia chiar i-au transmis tehnicianului Universității Craiova că trebuie să câștige titlul de campioană în SuperLiga: „Să nu pleci fără un titlu de la Craiova”.

Laurențiu Reghecampf, semnal de alarmă pentru jucători: „Vreau bărbați”

Laurențiu Reghecampf este nemulțumit de modul în care jucătorii „alb-albaștrilor” au gestionat ultimele minute din confruntarea cu FC Hermannstadt. Tehnicianul a anunțat și transferuri la formația din Bănie pentru titlul de campioană a României.

ADVERTISEMENT

„Sunt obișnuit cu faze cum a fost în ultimul minut, când mingea pleacă de la margine noi ne uităm la minge, suntem naivi, dar ne-a scăpat Popică și am câștigat. Am mai spus de multe ori că una e să vrei și alta e să poți. Trebuie să facem multe lucruri, nu e ușor să câștigi un titlu, trebuie să faci sacrificii.

Jucătorii trebuie să iasă din zona lor de confort și aici mă refer la jucători care sunt de 4-5 ani la Craiova și care au intrat într-o stare de confort. O să mai vină jucători, vreau mai multă concurență și vreau bărbați. Dacă vrem să ne batem la titlu, vreau bărbați! Când vor veni noi jucători, vom vedea cine va pleca.

ADVERTISEMENT

Nu e bine dacă ne gândim că ne batem la titlu. Următoarea partidă e foarte grea, va fi o deplasare lungă, avem o săptămână bună de lucru și cred că jucătorii vor fi mult mai pregătiți decât în seara asta”, a spus Laurențiu Reghecampf.


  • 2,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Poli Iași – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT