Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reghecampf, făcut praf după FCSB – U Craiova 3-0: “Ai greșit echipa, băiatul meu”

Reghecampf a avut parte de un meci de coșmar la revenirea în Ghencea. Fostul antrenor al FCSB-ului a venit în calitate de adversar al roș-albaștrilor, iar echipa sa, Universitatea Craiova, a pierdut la scor de neprezentare.
03.09.2023 | 11:12
Reghecampf facut praf dupa FCSB  U Craiova 30 Ai gresit echipa baiatul meu
Reghecampf, FACUT PRAF dupa FCSB - U Craiova 3-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Trei goluri într-o singură repriză. Aceasta este performanța negativă reușită de Universitatea Craiova în deplasare la FCSB. Oltenii nu au găsit răspuns la jocul gazdelor și au intrat la pauză cu cel mai dur rezultat din acest sezon. Reghecampf a făcut trei schimbări la pauză, însă nu a reușit să schimbe destinul jocului.

Reghecampf, meci de coșmar pe Ghencea

“Se zice că scorul nu reflectă realitatea. Aseară scorul și meciul au fost la discreția FCSB-ului. Eu cred că Reghe, cum zicea Adi Minunte, a greșit buzunarul, a greșit echipa. A greșit echipa băiatul meu. Ce a fost pe partea dreaptă a apărării, cu Ndong și Zajkov, nu cred că se face la o echipă care își propune titlul. 

ADVERTISEMENT

Cum a câștigat Petrescu campionatul? Cu apărarea. Antrenorii noștri nu vor să înțeleagă că atunci când îți construiești o casă, trebuie să începi cu fundația. Ce înseamnă fundația la o echipă? Apărarea. Dacă nu ai o linie de fund foarte bună și nici portarul, portarul nu mi se pare portar de echipă națională cum are Rapid sau FCSB.

Și eu ca fundaș când știam că îl am în spate pe Stelea eram mai liniștit. A fost un meci în care s-a văzut că Olaru a făcut diferența. Olaru s-a demarcat în spatele liniei de fund. Ce spun de Zajkov și Ndong, ei nu știu să joace pozițional, nu știu să închidă culoarele, nu știu să facă dublaj. 

ADVERTISEMENT

La golul lui Olaru, din pasa lui Tavi Popescu, Zajkov trebuia să facă un pas spre dreapta și închidea intervalul, așa cum spun italienii. Italienii de la copii și juniori asta fac, îi așează în 4, orice ar fi să dea la margine, să nu dea între voi”, a declarat Valeriu Răchită pentru FANATIK SUPERLIGA.

Reghecampf are două înfrângeri consecutive

Universitatea Craiova este în cădere liberă. Oltenii sunt la a 2-a înfrângere consecutivă în Liga I și ocupă poziția a 4-a în clasament. 2-0 cu Farul Constanța și 3-0 cu FCSB este bilanțul negativ al lui Reghecampf după două partide în care nu a reușit să înscrie. Pentru Universitatea urmează meciul de acasă contra lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

“Fluctuații mari de formă și mai este îngrijorător din punctul meu de vedere ceea ce se întâmplă și pe banca tehnică. Invoci ghinionul când îl dai afară pe Nea’ Goe, singurul motiv din spatele demiterii este ghinionul și neșansa. Dar un ghinion în care Craiova dădea meci de meci pentru adversar jucătorul meciului, pe portar.

De data asta nu mai poți să invoci nimic. Invoci poate valoarea, pregătirea jocului, poate chiar primul 11, cu soluții așa cum spunea Vivi opțiuni supraevaluate ca să fim eleganți. În care unii jucători nu că nu confirmă, mai mult că dezamăgesc. 3 schimbări la pauză, daca erau la FCSB urlam că le-a făcut Gigi.

ADVERTISEMENT

Discutam când era Nea’ Goe antrenor că schimbă prea repede, schimbă la pauză, poate nu a nimerit primul 11. Ok. sunt de acord că nu a nimerit primul 11, dar schimbările pe care le făcea aducea un plus în joc și rezultat. Mai schimbau. Prima repriză a fost proastă, iar a 2-a a fost foarte proastă. Nu merge, îmi pare rău pentru Reghe, vine cu o mare încredere a patronului, a jucătorilor și a publicului, dar până în momentul de față lucrurile nu sunt ce ar trebui”, a declarat Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Reghecampf a gresit echipa

 

ADVERTISEMENT