Life

Regina Întunericului, după experiența de la Imperiul Leilor: ”Am sacrificat familia și cei 3 copii”

Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului a dezvăluit în exclusivitate detalii neștiute despre afacerea cu pompe funebre
24.10.2023 | 20:00
Regina Intunericului dupa experienta de la Imperiul Leilor Am sacrificat familia si cei 3 copii
Regina Întunericului, Gabriela Lucuțar, interviu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Regina Întunericului dă totul din casă, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK. Gabriela Lucuțar a vorbit despre succesul pe care îl are în afacerea cu serviciile funerare și cât de profitabil este acest domeniu. În plus, ne-a povestit și despre prietenia cu Anamaria Prodan, care uneori mai “scârțâie”, deoarece ambele sunt femei puternice.

“Regina Întunericului”, inginerie și servicii funerare: “Eu bag în pământ”

Sunt curioasă cine v-a dat titulatura de “Regina Întunericului”?

– Concurența mi-a dat această titulatură, pentru că au considerat toți că sunt cea mai bună în branșa asta.

ADVERTISEMENT

Știu că la bază sunteți inginer. Care este legătura dintre inginerie și servicii funerare?

– Eu am făcut Ingineria Managementului Agroturistic. Mă gândesc că au o legătură, pentru că eu înmormântez. Practic, bag în pământ, așa cum se face și în agricultură.

Cum ați luat decizia de a deschide acest business?

– Am rămas fără job, acum 18 ani. Având foarte puțini bani, am vrut să îmi deschid o afacere. Eu nu am putut niciodată să fiu subordonată. Sunt o femeie foarte tipicară și organizată. Știu întotdeauna ce am de făcut și nu îmi place să primesc ordine. La vremea aceea eram secretară, într-o companie și am decis să îmi deschid afacerea mea.

ADVERTISEMENT

Aveam puțini bani și nu știam ce afacere să pornesc. Mi-am întrebat prietenii motocicliști și mi-au dat diverse idei. Eu și acum conduc motocicleta, am 4 categorii de permis. Mă gândeam la un moment dat să devin șofer de tir. Doar că eu sunt o femeie obsedată de curățenie și de igiena personală și nu ar fi fost cea mai bună variantă. Un prieten mi-a oferit această idee. Atunci când am auzit de servicii funerare am știut că este pentru mine.

Cum a pornit Gabriela Lucuțar afacerea: “Am luat dric cu 2000 de euro”

V-a ajutat cineva la început?

– Am plecat la acest drum singură, nu știam nimic despre afacerea aceasta. Aveam 2000 de euro, am mers în Germania singură și am cumpărat dricul. Pe autostradă mi s-a stricat motorul, a fost cu multe peripeții. Mi-am vândut tot, mașina personală, motocicleta, aveam și o rulotă.

ADVERTISEMENT

Am închiriat un spațiu pentru a putea merge mai departe, să achiziționez sicrie, marfă, tot ce e nevoie. La acel moment, afacerea era mică, așa erau posibilitățile. Dar prin foarte multă muncă, atunci când am văzut ce înseamnă serviciu funerare la noi în țară, am reușit. Am studiat mult piața, am învățat cum trebuie să se comporte cei de la servicii funerare cu familie atât de greu încercate. Am spus că trebuie să fac ceva diferit. Și am făcut.

“Nimeni nu a avut încredere că voi reuși, nici măcar familia”

Cum au reacționat apropiații, familia, atunci când le-ați spus că vreți să porniți o astfel de afacere? Au fost reticenți?

ADVERTISEMENT

– Da, au fost reticenți. La momentul acela nimeni, nici măcar familia mea nu avea încredere că voi reuși. Eu am fost singura care a știut că voi ajunge unde vreau să ajung, adică sus, în vârf.

Ați reușit să dați o notă glamuroasă acestui domeniu sumbru. Este acesta unul dintre secretele succesului?

– Consider că da. Eu cred că acest eveniment, moartea, este cel mai important eveniment din viața unui om. Nașterea și moartea sunt cele mai importante momente. Am mai fost întrebată de ce fac totul la superlativ, cu un aer așa glamuros. Pentru că trebuie să rămână în memoria familiei.

Cei care vor pomeni sufletul celui plecat dintre noi trebuie să rămână cu o amintire frumoasă. Înmormântarea trebuie să fie decentă, bine organizată, în liniște. Țin foarte mult ca totul să fie decent, de calitate. Nu fac niciodată rabat de la calitate. Prefer să nu iau un anumit caz decât să fac rabat de la calitate. Asta pentru că vreau să îmi mențin eticheta. Oamenii sunt impresionați, asta înseamnă că fac un lucru bun.

“Regina Întunericului”, preferata celebrităților: “Totul este personalizat”

Vi s-a întâmplat să primiți mesaje de hate de la cârcotași?

– Niciodată. Am numai feedback-uri bune și cuvinte de laudă. Iar asta îmi dă putere și încredere și mai mare în mine că fac ceea ce trebuie.

Știu că v-ați ocupat și de înmormântări ale celebrităților. Ce vă face pe dumneavoastră mai deosebită?

– Sunt foarte atentă la detalii, iar discuția mea cu familia este de minim două ore. Pentru ca eu să înțeleg cum privesc dânșii acest eveniment. Trebuie să îi cunosc puțin. La celebrități ma pot informa, despre fiecare, să aflu ce anume le plăcea, cum a trăit.

Eu adaptez totul pentru fiecare înmormântare și aduc un plus de valoare iar totul este personalizat. De multe ori, oamenii nu știu ce pregătesc eu. Dar de fiecare dată surprizele mele și ceea ce le aduc îi încântă.

Cât costă o înmormântare organizată de Gabriela Lucuțar: “Banii sunt corecți”

Eu vreau să fie totul perfect, muncesc foarte mult și mă gândesc la toate detaliile. Iar la final sunt fericită că familia este încântată.

Cât a costat cea mai scumpă înmormântare organizată de dumneavoastră?

– Nu prea îmi place să vorbesc despre cifre. Asta pentru că vă dați seama, sunt unele înmormântări ale personalităților. Ce pot spune este că în raport cu ceea ce am organizat, banii au fost cei corecți. Nicio înmormântare nu are același preț.

Așa cum spuneam, eu adaptez și personalizez totul. Nu seamănă niciodată una cu cealaltă, iar prețurile diferă. Într-adevăr, există și sume destul de mari, dar asta deoarece aduc un plus semnificativ evenimentului.

“Regina Întunericului” și sexy impresara Anamaria Prodan, prietenie la cataramă: “Ne mai contrariem”

Sunteți cunoscută în presă și pentru prietenia pe care o aveți cu Anamaria Prodan. Cum v-ați cunoscut?

– La fel cum m-am cunoscut cu majoritatea prietenilor mei actuali. Înainte ca mama Anamariei să decedeze, cu o lună jumătate, când mama ei era internată, a apelat la mine. Am început să vorbim și să organizăm totul. Ana este o femeie pretențioasă, iar eu i-am fost recomandată ca fiind cea mai bună din acest domeniu.

Așa ne-am cunoscut și am legat o prietenie foarte strânsă. În momentul acela, când mama Anei era internată, șansele de supraviețuire erau destul de mici. Eu am stat cu Ana la spital, am încercat să o scot din starea în care era. Ea suferea foarte tare din pricina situației respective. Înainte ca mama Anei să plece dintre noi, legasem deja o prietenie destul de strânsă.

V-ați sfătuit cu ea înainte să mergeți la Imperiul Leilor?

– Nu, decizia a fost a mea. Dar de-a lungul timpului, fiind prietene, mi-a dat multe sfaturi bune și o apreciez pentru asta. E o femeie puternică, așa cum sunt și eu. Câteodată ne mai contrariem, pentru că avem amândouă idei clare, suntem femei de afaceri. Dar totul e ok în final.

“Mi-am sacrificat familia și cei 3 copii”

Pe lângă faptul că sunteți femeie de afaceri, sunteți și mama a 3 copii. Cum se împacă domeniul în care activați cu viața de familie?

– Am sacrificat familia și cei 3 copii, dacă se poate numi sacrificiu. Eu le-am explicat copiilor și au înțeles de ce nu sunt prezentă în viața lor. Pentru că este ceea ce iubesc să fac și ce m-a trimis Dumnezeu să fac. Asta a fost o chemare și o binecuvântare pentru mine. Aici nu mai este vorba despre afacere și bani. Eu am fost trimisă să fac asta.

Diferența dintre mine și ceilalți este că eu mă implic emoțional. Mă conectez cu fiecare familie care îmi trece pragul, în aceste momente grele din viața lor. Mă raportez la ei ca la familia mea, ca parte din sufletul meu, trăim aceeași tragedie și durere. Mă pun în locul dânșilor și înțeleg cum este. Eu mi-am pierdut tatăl acum 7 ani de zile și înțeleg profund ceea ce simt oamenii.

Eu cred că am un har, să alin sufletele. Să fiu alături de familie și să la iau din durere. Sunt și psiholog uneori pentru ei. Nici nu știu câteodată cum de reușesc să îi scot din starea în care sunt. Pot să îi fac să privească acest nefericit moment ca pe o binecuvântare. Eu asta încerc să le explic, faptul că moartea este un fel de binecuvântare.

“Regina Întunericului” are un suflet plin de lumină: “Fac acte de caritate”

Sunteți o persoană cu suflet blând, în ciuda titulaturii primite.

– Eu fac și foarte multe acte de caritate, dar nu îmi place să vorbesc despre asta. Eu dacă văd că o anumită persoană nu are posibilități, ofer totul gratis de la mine. Consider că oamenii nu vin întâmplător la mine. Chiar dacă cineva nu are, le ofer eu.

Este dificil pentru o femeie să activeze în acest domeniu? De unde vă luați tăria?

– Pentru mine nu este dificil. Atunci când fac îmbălsămarea și mă ocup de spălat, îmbrăcat, tot, comunic cu acea persoană. Mă ocup cu mare atenție de trup, iar cei decedați mă încarcă cu energie.

Gabriela Lucuțar, conexiune aparte cu sufletele celor plecați dintre noi: “Eu vorbesc cu ei”

Eu vorbesc cu ei, le explic de ce fac anumite lucruri. Trebuie să le explici, pentru că sufletele lor sunt acolo și sunt rătăcite. Își văd trupul și poate nu înțeleg ce se întâmplă cu ei. Sunt lucruri pe care îmi e greu să le explic în cuvinte. Există o conexiune între mine și sufletul plecat. De aceea spun că nu a fost o întâmplare, eu am fost trimisă să fac acest lucru.

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți parte de vreo experiență paranormală?

– Da, cu siguranță, dar nu pot povesti.

“Regina Întunericului” are planuri mari: “Am o idee colosală”

Ce planuri de viitor aveți? Cum doriți să vă extindeți afacerea?

– Eu mereu mă gândesc cum să evoluez, cum să mă autodepășesc, să devin din ce în ce mai bună. Mă documentez mult în acest domeniu. Nu mă mulțumesc cu puțin, iar aici nu vorbesc neapărat de partea financiară. Vreau să arăt că se poate. Eu spre exemplu, nu am parte de vacanțe. Nu pot pleca nicăieri, sunt numai la job.

Asta pentru că vreau să evoluez mereu și să ajung cât mai sus. Eu nu am parteneri de afaceri pentru că sunt prea puternică și nu rezistă nimeni cu mine. Sunt și foarte organizată și dacă greșește cineva, trebuie să-și asume. Am o echipă formată din 8 oameni foarte bine pregătiți și totul merge bine. Pe viitor vreau să mai fac două investiții mari. Dar pentru una am nevoie de ajutor, de aceea am și mers la Imperiul Leilor. Am o idee colosală, la care lucrez momentan.

ADVERTISEMENT