Sport

Daniel Pancu, pe lista lui Jose Mourinho: “Dădea 2.000.000 de euro!” Ce mega transfer în Premier League a ratat

Daniel Pancu a povestit despre regretele sale, povestind că a fost aproape de Chelsea și de FC Porto, recunoscând că și-ar fi dorit să joace în Anglia.
06.06.2023 | 20:50
Daniel Pancu pe lista lui Jose Mourinho Dadea 2000000 de euro Ce mega transfer in Premier League a ratat
Regretele lui Daniel Pancu din cariera de fotbalist. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul naționalei U21 a spus că putea să ajungă la FC Porto, în echipa lui Jose Mourinho, care a câștigat Cupa UEFA și după un an avea să cucerească și trofeul Champions League, după duelul cu AS Monaco, scor 3-0.

Regretele lui Daniel Pancu din cariera de fotbalist

Daniel Pancu a vorbit despre regretele lui din cariera de fotbalist și a spus că i-ar fi plăcut să joace în Premier League, mai ales că a fost aproape să ajungă la Chelsea:

ADVERTISEMENT

„Am fost aproape de Chelsea. Cel mai aproape am fost să ajung la Porto. Eu am avut clauză 3 milioane de euro și era vorba despre acel Porto al lui Mourinho care a câștigat Cupa UEFA și apoi Champions League, care oferea doar două milioane de euro.

Am ajuns la Beșiktaș, care a plătit 3 milioane de euro, iar apoi am fost foarte aproape să ajung la Chelsea în 2004. Astea sunt regretele. Cred că ar fi fost un mediu în care mi-ar fi plăcut stilul de joc. Mă descurcam, jucam de la egal la egal cu cei mai mari fotbaliști ai lumii de atunci”.

ADVERTISEMENT

„Câte antrenamente am eu în plus și cât de pasionat de fitness sunt o știu doar colegii mei, oamenii nu au de unde să știe. La 39 de ani eu încă jucam și mai duceam, aș fi dus până la 40 de ani la Rapid, cu siguranță”, a mai spus Daniel Pancut, în podcastul „PODGRANT”.

„Am avut o tentativă să renunț!”

„Fizic am avut problema aia din 2005 până în 2007, când nu știam ce să fac să scap. Atunci alergam cu frâna de mână trasă. Începeam ușor, ușor să cedez mental.

ADVERTISEMENT

Am avut o tentativă să renunț, pentru că nu era ușor să te ridici din pat și să începi să mergi încet până să poți păși cum trebuie”, a continuat Daniel Pancu.

„Am avut noroc cu un chirurg de la Bursa, care mi-a băgat substanță de contrast pe coloană, m-am operat și în 3 săptămâni am fost ca nou, am început din nou să joc bine. 

ADVERTISEMENT

E mult mai frumoasă cariera de jucător decât cea de antrenor. Eu mi-am scurtat cariera de antrenor, pentru că mi-am prelungit cariera de jucător. Am multe să-i învăț pe jucători, mai ales pe cei tineri!”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT