Sport

Daniel Pancu îl avertizează pe Adrian Mutu: „Pe undeva e normală reacția fanilor! Mie mi s-a strigat demisia și a doua zi plecam”

Daniel Pancu l-a avertizat pe Adrian Mutu și consideră că este normal ca fanii Rapidului să îi ceară demisia din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă.
22.04.2023 | 13:32
Daniel Pancu il avertizeaza pe Adrian Mutu Pe undeva e normala reactia fanilor Mie mi sa strigat demisia si a doua zi plecam
Daniel Pancu îl avertizează pe Adrian Mutu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul României U21 consideră că giuleștenii au greșit abordarea în momentul în care s-au mulțumit că și-au atins obiectivul, și anume de a intra în play-off, motiv pentru care fanii sunt și mai supărați.

Daniel Pancu îl avertizează pe Adrian Mutu

Daniel Pancu l-a avertizat pe Adrian Mutu cu privire la reacția dură a fanilor Rapidului: „E maximizată reacția lor, pe undeva e normală, pentru că este vorba despre Rapid, despre un club cu pretenții întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am câștigat dreptul prin fapte să vorbesc despre Rapid, dar ce spun eu nu e neapărat adevărat, e doar opinia mea, ce spun eu reprezintă felul în care văd eu lucrurile.

S-a făcut un gogoloi mare, dar e ceva firesc, cunosc clubul bine din 1996 până acum. A fost greșită abordarea lor când au spus că intrarea în play-off e un obiectiv îndeplinit”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să mergi în play-off, unde ai rivali și să te gândești că nu se va întâmpla nimic dacă pierzi. Din punctul meu de vedere, nu cred că se pot apropia de primele 3 echipe din play-off.

Era greșeală mare să vorbească despre titlu, au avut o serie bună de victorii și lumea și-a făcut iluzii, dar nici nu au spus că vor titlul”, a mai spus Daniel Pancu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu e vina suporterilor!”

Daniel Pancu a continuat și a spus că suporterii nu au nicio vină, amintind și de felul în care a fost demis de la Rapid, declarând că fanii s-au comportat mult mai bine în sezonul trecut, dar și în actualul sezon.

„Nu e vina suporterilor. La mine s-a strigat o dată demisia și am fost demis imediat! Fanii s-au comportat foarte bine, chiar și anul trecut a fost la fel. Îi susțin în susținerea antrenorilor.

ADVERTISEMENT

La suporteri nu s-a întâmplat nimic rău, s-a strigat o dată demisia și pe undeva chiar sunt de acord. Au o mare șansă să joci în perioada asta de mare criză și contestări împotriva FCSB-ului”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT