ADVERTISEMENT
News

Reguli de relaxare în toată Europa! Locurile în care oamenii pot bea bere la terasă şi ţările în care urmează să se deschidă bisericile

Autor: Marian Popovici | 10.05.2020 | 15:46
Reguli de relaxare în toată Europa! Locurile în care oamenii pot bea bere la terasă şi ţările în care urmează să se deschidă bisericile
Reguli de relaxare în toată Europa! Locurile în care oamenii pot bea bere la terasă şi ţările în care urmează să se deschidă bisericile. Sursa: hepta.ro

După două luni de carantină, Europa se pregăteşte de măsuri de relaxare. Se redeschid magazine, în unele ţări şi terasele şi milioane de oameni se pregătesc să se întoarcă la muncă. 

ADVERTISEMENT

Reguli de relaxare în toată Europa! Locurile în care oamenii pot bea bere la terasă şi ţările

În Germania la finalul săptămânii viitoare se reia campionatul de fotbal. Astfel, primele două ligi de fotbal din Germania vor fi reluate, fiind primul campionat mare al Europei care se reia după pandemia de coronavirus.

Nemţii au deschis şi magazinele, iar şcolile se vor redeschide, cu respectarea regulilor de distanţare fizică şi a regulilor de igienă. Mai întâi vor merge la şcoală elevii din clasele primare şi cei din clasele terminale.

Belgia deschide şcolile gradual!

În Franţa se va putea circula pe proprie răspundere între localităţi. Şi în Hexagon se vor deschide grădiniţele şi şcolile primare, iar de pe 18 mai se vor deschide şi cele de nivel gimnazial. În fiecare clasă a fost impusă o limită de 15 elevi.

ADVERTISEMENT

În Belgia vor fi permise întâlnirile între grupurile de maximum patru prieteni. Mai multe magazine se deschid de luni, în timp ce, de pe data de 18 mai se vor deschide şcolile şi în Belgia, gradual, la fel ca în celelelate state.

Austria este una dintre ţările în care a început relaxarea carantinei. Restaurantele şi cafenelele se vor deschide zilele următoare, în timp ce obiectivele turistice se vor deschide la sfârşitul lunii mai.

Italia redeschide bisericile!

În Spania se redeschid terasele. Oamenii au voie să stea la terase începând de duminică, de la ora 11:00, însă restaurantele şi cafenelele se deschid abia din luna iunie. Concerte cu maximum 400 de persoane pot avea loc, dacă există distanţare fizică.

ADVERTISEMENT

Italia este ţara care vrea să redeschidă bisericile pe data de 18 mai. De la acea dată, cluburile sportive îşi pot relua antrenamentele. De la 1 iunie se vor deschide barurile şi restaurantele, la fel şi saloanele de frumuseţe.

În Grecia principala miză este redeschiderea turismului. Autorităţile de la Atena au recurs la un plan prin care turiştii să poată să îşi facă concediul începând cu data de 1 iulie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT