Life

Reguli stricte pentru pasagerii bolnavi în avion. De ce însoțitorii de zbor nu îi vor putea ajuta

Noi reguli stricte pentru pasagerii bolnavi în avion. Însoțitorii de zbor nu îi vor mai putea ajuta așa cum o făceau înainte.
14.03.2024 | 15:16
Reguli stricte pentru pasagerii bolnavi in avion De ce insotitorii de zbor nu ii vor putea ajuta
Reguli stricte pentru pasagerii bolnavi în avion. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi reguli pentru pasagerii bolnavi în avion. Ce trebuie să știe cei care au probleme de sănătate și ajung la bordul aeronavei? Dacă se așteaptă să fie ajutați în vreun fel, iată că lucrurile s-au schimbat.

Reguli stricte pentru pasagerii bolnavi în avion

Cei care obișnuiesc să călătorească cu avionul des e bine să cunoască anumite reguli. Sunt anumite situații în care însoțitorii de zbor pot fi generoși, în timp ce în alte situații nu pot face nimic.

ADVERTISEMENT

Următoarele rânduri sunt despre pasagerii bolnavi în avion. Există anumite situații pe care aceștia trebuie să le cunoască, astfel încât să își știe drepturile. Ce pot face însoțitorii de zbor pentru ei?

Un însoțitor de zbor le-a dezvăluit celor de la The Sun că mai multe reguli stricte au fost impuse în acest sens. Acum ceva timp, într-adevăr, însoțitorii de zbor puteau avea grijă de medicamentele pasagerilor.

ADVERTISEMENT

Iată că lucrurile au evoluat, astfel că acum, este complet interzis acest lucru. Drept urmare, pasagerii bolnavi care se află în avion nu pot să își depoziteze anumite medicamente în condiții optime.

„În primul rând, ca măsură de siguranță, nu ne puteți da medicamentele dumneavoastră. Obișnuiam să putem avea grijă de medicamente pentru pasageri și sunt unii care încă mai cred că așa se face, dar nu este așa.

ADVERTISEMENT

Oamenii ne întreabă în mod regulat dacă își pot pune insulina sau alte medicamente în frigiderul nostru, dar acum nu avem voie să facem acest lucru. Putem să vă dăm o pungă de gheață pentru a vă păstra medicamentele la rece, dar în afară de asta, nu vă putem ajuta cu adevărat”, a spus sursa citată.

De ce nu pot ține însoțitorii de zbor medicamentele pasagerilor la frigider

Care e motivul? Se pare că există riscul ca antibioticele depozitate să fie contaminate, ori la rândul lor să contamineze alte produse aflate la frigider. Iar dacă se întâmplă ceva, însoțitorii de zbor sunt vinovați și au de dat socoteală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasagerii bolnavi nu pot să primească în avion medicamente la ore fixe de la însoțitorii de zbor. Acest lucru depinde doar de ei. Drept urmare, o astfel de cerere nu își mai are rostul acum.

„Este o regulă strictă pe care nu o putem schimba sau cu care nu putem fi indulgenți. Dacă medicamentele dumneavoastră trebuie să fie păstrate la rece, trebuie să știți cum puteți face acest lucru în timpul zborului.

De asemenea, nu putem să vă aducem medicamentele la o anumită oră, ceea ce ni se cere să facem mai des decât v-ați aștepta. Pur și simplu nu este treaba noastră. Nu suntem asistente medicale sau îngrijitoare și depinde de dumneavoastră sau de persoanele cu care sunteți împreună să știți când trebuie să vă luați medicamentele”, a mai adăugat însoțitorul de zbor.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților