Life

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, criticată de Andra și Cătălin Măruță: “Ce-o fi văzut la piticul ăla?”

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost criticată de Andra și Cătălin Măruță, după cum a povestit prezentatorul matinalului de la Antena 1.
14.02.2022 | 13:59
Relatia dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu criticata de Andra si Catalin Maruta Ceo fi vazut la piticul ala
Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, criticată de Andra și Cătălin Măruță. Sursa foto: Captură YouTube/ Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a fost împreună cu Mihaela Rădulescu timp de șase ani, cu mult timp în urmă, iar relația lor a fost criticată de Andra și de Cătălin Măruță.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre acest subiect în cadrul podcastului găzduit de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi a fost una dintre cele mai controversate la vremea respectivă, mai ales pentru că între ei era o diferență de 11 ani. Au pus capăt poveștii de iubire în 2014.

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, criticată de Andra și Cătălin Măruță

Dani Oțil și-a amintit despre cum a fost criticată relația dintre el și Mihaela Rădulescu de Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se aflau la un restaurant.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mihaela Rădulescu a auzit o parte din discuția dintre prezentatorul de la Pro TV și soția lui. Aceștia ar fi făcut referire la faptul că Dani Oțil este scund, în comparație cu fosta parteneră.

“Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile între ele… Ne-am salutat așa, de la distanță.

ADVERTISEMENT

Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea, ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare.

Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: ‘Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud.’

ADVERTISEMENT

Prima remarcă a fost: ‘Bă, dar Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?’ Bine, au fost mai mult răutăți.”, a povestit Dani Oțil în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

După ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune și au avut mereu numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Întrebat ce părere are despre Andra, soțul Gabrielei Prisăcariu a avut de spus numai cuvinte de laudă despre artistă.

Cei doi au fost împreună într-un turneu, iar prezentatorul de la Antena 1 a ajuns să o cunoască mai bine pe jurata de la Românii au talent.

“Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul.”, a spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT