Sport

Remiza Farului la Craiova s-a lăsat cu violențe incredibile între fani. Atacați cu toporul în centrul orașului. Video

Ultrașii Universității Craiova l-au atacat cu un topor pe Gogoașă, liderul Peluzei Sud, în centrul Craiovei. Acesta era alături de cei de la Farul
14.05.2023 | 17:47
Remiza Farului la Craiova sa lasat cu violente incredibile intre fani Atacati cu toporul in centrul orasului Video
Ultrașii de la Sud Craiova i-au susținut pe cei de la Farul la meciul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Imagini incredibile la Craiova după meciul dintre Universitatea și Farul Constanța. În plin centru, ultrașii de la Peluza Nord i-au atacat pe rivalii din oraș, care se aflau alături de suporterii „marinarilor”.

Răfuială ca în filme în Craiova înainte de Universitatea – Farul. „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, s-a închis într-un bar

Grupul „Fervent” din galeria lui Farul este înfrățit cu galeria lui FC U Craiova 1948, iar liderii grupului s-au întâlnit într-un bar din Centrul Vechi al Craiovei.

ADVERTISEMENT

Rivalli de la Peluza Nord Craiova care susțin echipa lui Mihai Rotaru au aflat localul în care liderul Peluzei Sud, „Gogoașă” se afla și l-au atacat.

Cu cagule pe față, ultrașii au încercat să forțeze ușa de la intrare, iar unul dintre atacatori avea și un topor cu care putea sparge geamurile localului.

ADVERTISEMENT

Aceștia l-au provocat pe „Gogoașă” să iasă afară să îi înfrunte. Cei din interior au luat în mână ce au prins, scaune, sticle, așa cum se poate observa pe imaginile postate pe pagina de Instagram „Viața în Peluză”.

Ultrașii de la Sud Craiova și de la Farul au revenit apoi în același loc și i-au provocat pe cei de la Peluza Nord Craiova, însă susținătorii echipei lui Mihai Rotaru nu au apărut.

ADVERTISEMENT

Farul, susținută la meciul cu Universitatea Craiova de ultrașii lui FC U Craiova 1948

Cei aproximativ 350 de suporteri ai celor de la Farul au avut parte pe stadionul „Ion Oblemenco” și de susținerea celor de la Peluza Sud Craiova, cele două galerii fiind înfrâțite.

Relația este facilitată în primul rând de prietenia dintre grupurile Fervent și Sud Craiova. Galeria celor de la Farul consideră echipa lui Adrian Mititelu continuatoarea Craiovei Maxima. De altfel, grupul Fervent a postat un mesaj clar la meciul cu Universitatea Craiova: „psd Craiova – Farul Constanța 14.05.2023”.

ADVERTISEMENT

Scandal și la ultimul meci Universitatea Craiova – Farul, disputat la Drobeta Turnu Severin. Meciul a fost aproape să fie oprit

Pe 5 septembrie 2022, Universitatea Craiova disputa meciul cu Farul considerat pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin. Și atunci, Peluza Sud Craiova i-a susținut pe „marinari”.

Meciul a fost aproape să fie întrerupt din cauza incidentelor. Universitatea Craiova sărbătorea 74 de ani de la înființarea clubului, iar ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au afișat un mesaj acid: „74 de ani de când? Din 2013?”.

Spiritele s-au încins în momentul în care banner-ul a fost dat jos. Ultrașii de la Peluza Sud Craiova au intrat pe teren și l-au alergat pe cel care a dat bannerul jos.

Forțele de ordine au fost nevoite să intervină rapid, iar arbitrul a trimis jucătorii celor două echipe la vestiare. De această dată, pe stadion nu au avut loc incidente.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,35 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Rapid -Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT