Sport

Gică Hagi atacă arbitrajul după Universitatea Craiova – Farul 1-1: “Nu e niciun penalty! Am voie să-mi spun părerea?”. Ce mesaj a avut pentru Alibec

Gheorghe Hagi susţine că Universitatea Craiova a egalat dintr-un penalty inventat. "Regele" a avut un mesaj şi pentru Denis Alibec, după ce căpitanul a fost eliminat direct.
14.05.2023 | 00:12
Gica Hagi ataca arbitrajul dupa Universitatea Craiova  Farul 11 Nu e niciun penalty Am voie sami spun parerea Ce mesaj a avut pentru Alibec
Gică Hagi atacă arbitrajul după Universitatea Craiova - Farul 1-1: "Nu e niciun penalty! Am voie să-mi spun părerea?". Ce mesaj a avut pentru Alibec. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat cu Farul Constanţa, scor 1-1. Este rezultatul care bagă FCSB şi CFR Cluj în lupta la titlu, înaintea meciului direct. Totuşi, echipa lui Hagi devine campioană dacă va învinge etapa viitoare FCSB-ul.

Gică Hagi, mesaj pentru Alibec după eliminare: “El ne-a ajutat să ajungem aici!”

Gheorghe Hagi a atacat arbitrajul la finalul meciului de pe “Oblemenco” şi susţine că U Craiova a egalat dintr-un penalty inventat. “Regele” i-a transmis un mesaj lui Alibec şi a spus că fără el, Farul nu ar fi ajuns până aici:

ADVERTISEMENT

“Un punct, felicit echipa pentru cum a alergat pe teren. Ştim să suferim, am arătat şi acest lucru. El ne-a ajutat să ajungem aici, trebuie să o facem noi etapa viitoare. Atât. Nu avem de ce să fim supăraţi.

Suntem pe primul loc, am făcut egal cu o echipă care are un lot extraordinar. Nu este uşor să joci cu un om în minus. Sunt fericit pentru băieţi, au muncit foarte mult. Mai sunt două etape şi vom vedea.

ADVERTISEMENT

“Penalty-ul Craiovei nu cred că a fost. Am voie să îmi dau cu părerea?”

Eu sunt la cald acum şi voi îmi spuneţi să vorbesc la cald, nu am ce să vorbesc. Trebuie să ne concentrăm. Nu pot să fiu supărat. Am întâlnit o echipă foarte bună, a avut 100 de ocazii, dar le-a avut cu om în minus.

Iar la penalty-ul Craiovei nu cred că a fost. N-a avut contact, intensitate, nimic. A atins mingea şi a căzut. Atât. Nu contează. mergem înainte. Puteau da gol din altele. Îmi daţi voie să îmi dau cu părerea?

ADVERTISEMENT

În România toată lumea ţipă. Unii se lasă? Dacă ăsta e penalty, atunci orice poate să fie penalty. Când am ieşit în 2017 campioni, portarul a avut o importanţă foarte mare.

“Nu mă interesează ce va fi la FCSB – CFR Cluj. De ce să mă intereseze dacă eu sunt pe primul loc”

Văd că Aioani nu este în primii 3-4 portari din ţară. Joacă la echipa campioană, e foarte bun, dar nu îl vede nimeni. Sunt alţii, mai buni. Sperăm să vină victoria la Constanţa şi cred că o să vină. 

ADVERTISEMENT

Când eşti sus, în ultimele meciuri există tensiune. Sunt meciuri frumoase, care plac suporterilor. Este important că fanii au văzut un meci foarte bun, cu jucători valoroşi şi multe ocazii. 

Nu mă interesează ce va fi la FCSB – CFR Cluj. De ce să mă intereseze dacă eu sunt pe primul loc, nu mă mai interesează decât meciul următor”, a spus Gică Hagi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT