Sport

Reportaj din Ștefan cel Mare la Dinamo – Gaz Metan 4-0. Dinamobilul a revenit în forță: „Cel mai bine se vând tricourile cu Cătălin Hîldan”. Foto

FANATIK a realizat un mini-reportaj în Ștefan cel Mare, cu Dinamobilul, noua inițiativă a clubului alb-roșu care reînvie o tradiție a magazinului mobil al clubului din anii trecuți.
19.02.2022 | 10:34
Reportaj din Stefan cel Mare la Dinamo  Gaz Metan 40 Dinamobilul a revenit in forta Cel mai bine se vand tricourile cu Catalin Hildan Foto
De o lună de zile, Dinamobilul a revenit la meciurile „câinilor” de pe teren propriu, iar clubul le pregătește fanilor mai multe surprize. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să câștige 4-0 în fața lui Gaz Metan în Ștefan cel Mare, o victorie la scor, cum „câinii” nu au mai văzut de ani de zile în Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a fost prezent ca de fiecare dată în „Groapă”, iar fanii au mai avut parte de o surpriză plăcută: Dinamobilul a revenit la meciurile alb-roșiilor, iar suporterii au o gamă largă de produse din care pot alege.

ADVERTISEMENT

Reportaj Fanatik de la stadionul Dinamo. Cum încearcă „câinii” să revitalizeze marketing-ul clubului

Vestitul Dinamobil a revenit la meciurile lui Dinamo, chiar la derby-ul cu FCSB, iar suporterii își pot achiziționa produse în culorile clubului în zilele în care alb-roșiii joacă acasă.

Dinamobilul în acțiune la meciul cu Gaz Metan Mediaș
Dinamobilul în acțiune la meciul cu Gaz Metan Mediaș.

De la eșarfe, fulare, fesuri și tricouri de suporter și cu legendele clubului, la articole pentru domnișoare, doamne și chiar copii. Dinamo încearcă să își „îndulcească” fanii, iar suporterii pot cumpăra chiar și fursecuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș cu cei care se ocupă de Dinamobil, iar fanii care doresc să ajute clubul pot consulta oferta pe site-ul Bitolia.ro, partenerul oficial al clubului.

Dinamobilul, o nouă sursă de venit pentru clubul Dinamo: „Cel mai bine se vând tricourile cu Cătălin Hîldan”

La aproape o lună de la revenirea Dinamobilului, lucrurile se mișcă foarte bine și aflăm că urmează și alte suprize pentru fani: „Deocamdată suntem la stadion doar în zi de meci. Nu mergem în deplasare. Fanii o să aibă parte de niște surprize. Urmează să lansăm mai multe produse”, aflăm de la angajații clubului care se ocupă de magazinul mobil.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă clubul și a faptului că Dinamo a pierdut peste 700 de abonați din programul DDB, orice sumă este binevenită în acest moment și nu trebuie neglijată: „Merge bine vânzarea. Ne bucurăm că am revenit. Avem și articole pentru fete și pentru copii: mănuși, perne, chiar și dulciuri, fursecuri”.

Chiar dacă fanii deocamdată nu își pot achiziționa tricouri oficiale de joc, tricourile de suporter și cele cu legendele clubului cu siguranță sunt o amintire frumoasă pentru orice suporter dinamovist: „Avem tricouri de suporter și cu legendele clubului. Cel mai bine se vând cele cu Cătălin Hîldan”.

ADVERTISEMENT
Cum arată tricourile de suporter care pot fi cumpărate din magazinul mobil
Cum arată tricourile de suporter care pot fi cumpărate din magazinul mobil

„Suporterii ne pot găsi în ziua meciului și până la startul partidelor. Sper să vină din ce în ce mai mulți pentru că Dinamo are nevoie de ajutorul fanilor și de fiecare sumă”, mai aflăm de la doamna care se ocupă direct de vânzarea produselor.

Ce produse pot cumpăra suporterii lui Dinamo

Pentru 98 de RON, orice suporter al lui Dinamo poate avea un tricou cu Cornel Dinu, Dudu Georgescu, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Mircea Lucescu, Nunweiller și bineînțeles cu „Unicul Căpitan”, Cătălin Hîldan.

Tricouri legende Dinamobil, care pot fi cumpărate și de site-ul bitolia.ro
Tricouri legende Dinamobil, care pot fi cumpărate și de pe site-ul bitolia.ro

Fetele nu sunt nici ele neglijate și pentru 125 de RON își pot cumpăra rochițe în culorile clubului, frumos ambalate în plicuri de cadou personalizate.

Suporterii care sunt nedespărțiți de Dinamo își pot cumpăra și perne cu stema și culorile clubului pentru a fi tot timpul aproape de clubul iubit. Dinamobilul poate fi găsit la intrarea de la tribuna a doua de pe Bulevarul Barbu Văcărescu.

ADVERTISEMENT