Sport

Responsabilul de ordine şi siguranță de la Rapid, anunţ surpriză: “Cu cât controalele vor fi mai stricte, cu atât vor fi mai multe materiale pirotehnice!”

Responsabilul de ordine şi siguranță de la Rapid a făcut un anunț important despre modul în care vor acționa suporterii giuleșteni, dar și despre legea 4.
02.04.2024 | 15:15
Responsabilul de ordine si siguranta de la Rapid anunt surpriza Cu cat controalele vor fi mai stricte cu atat vor fi mai multe materiale pirotehnice
Anunțul important făcut de șeful de securitate al Rapidului. Sursa Foto: Arhiva Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Olariu este responsabilul de ordine și siguranță de la Rapid. În urma scandalului legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadion, șeful de securitate al giuleștenilor a făcut câteva anunțuri importante.

Responsabilul de ordine şi siguranță de la Rapid, anunţ surpriză

Adrian Olariu este de părere că atâta timp cât legea 4 le va interzice fanilor să intre cu materiale pirotehnice pe stadioane, suporterii giuleșteni vor face tot ce pot pentru a nu respecta această regulă și vor găsi metode de a păcăli securitatea.

ADVERTISEMENT

Astfel, responsabilul de ordine și siguranță de la Rapid susține că a transmis câteva idei către LPF pentru a ajunge și la Camera Deputaților. Acest lucru în vederea actualizării cât mai bune a legii 4 care se va aplica din acest an.

“Din punctul meu de vedere. Cu cât controalele vor fi mai severe, cu atât vom vedea mai multe materiale pirotehnice! Da, pentru că este dorința fructului interzis.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, la nivel de autorități nu am găsit înțelegerea necesară de a le putea permite o perioadă de timp înaintea jocului, imediat după începutul jocului. În care 5-10 minute ambele galerii să își desfășoare arsenalul.

Din ceea ce știu eu, legea 4 este propusă spre actualizare, iar practica o aduce la nivelul anului 2024. Eu am trimis câteva idei către reprezentantul Ligii Profesioniste de Fotbal din Camera Deputaților.

ADVERTISEMENT

Sper că și ceilalți colegi ai mei responsabili de ordine și siguranță de la echipele din primul și al doilea eșalon și-au transmis ideile. Sperăm că aceste opinii vor aduce o îmbunătățire reală la legea 4″, a spus Adrian Olariu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Adrian Olariu, primele declarații după ieșirea de la audieri

În urma scandalului de la Rapid cu materialele pirotehnice a fost implicat și Adrian Olariu. Responsabilul de ordine şi siguranță de la Rapid a fost chemat cu Daniel Niculae la audieri.

ADVERTISEMENT

După ce a ieșit, șeful de securitate al clubului Rapid a susținut că dosarul pentru care a fost chemat nu avea legătură cu materialele pirotehnice și că era despre alt subiect.

“Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca și alții. Suntem puși la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduși aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment.

Vă înșelați! Nu acesta este subiectul. Aflați-l. Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale pirotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alții mai în temă”, a spus atunci Adrian Olariu

Anunțul important făcut de șeful de securitate al Rapidului

ADVERTISEMENT