Sport

Primele declarații după ieșirea de la audieri în dosarul în care și Daniel Niculae e implicat: „Vă înșelați! Dezinformați!”

Adrian Olariu, șeful de securitate al clubului Rapid, a ieșit de la audierile din dosarul în care sunt implicați mai mulți suporteri, dar și Daniel Niculae.
14.03.2024 | 15:57
Primele declaratii dupa iesirea de la audieri in dosarul in care si Daniel Niculae e implicat Va inselati Dezinformati
Adrian Olariu și Daniel Niculae au fost la audieri în dosarul legat de materialele pirotehnice de la clubul Rapid
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a fost eliberat, după ce în această dimineață a ajuns la Poliție, fiind complice într-un dosar legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

Primele declarații după ieșirea de la audieri în dosarul în care și Daniel Niculae e implicat: „Vă înșelați! Dezinformați!”

La audieri a ajuns și Adrian Olariu, șeful de securitate al clubului Rapid, care a susținut că dosarul pentru care a fost chemat n-ar avea legătură cu materialele pirotehnice.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca și alții. Suntem puși la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduși aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment”, a spus Adrian Olariu.

Oficialul Rapidului a vorbit despre materialele pirotehnice care ar fi, de fapt, subiectul acestui dosar: „Vă înșelați! Vă înșelați! Vă înșelați cu întrebarea pe care o puneți. Vă înșelați! Nu acesta este subiectul. Aflați-l. Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale priotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alții mai în temă”.

ADVERTISEMENT

„La ultimele două meciuri ale Rapidului nu ați văzut materiale pirotehnice. Sunteți în eroare. Jur. Întrebați la Jandarmerie și Poliție” – Adrian Olariu

Telenovela de la Rapid: camera secretelor și președintele implicat!

Totuși, conform informațiilor venite dinspre poliție este vorba despre o colaborare între conducerea Rapidului și suporteri pentru introducerea materialelor pirotehnice la meciuri.

Ba chiar organele de anchetă au descoperit cum arată camera de pe stadionul Giulești, unde se depozitau materialele pirotehnice. Imaginile în premieră cu acest loc au fost prezentate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

În plus, în casele unor suporteri giuleșteni au fost găsite mai multe arme despre care procurorii susțin că ar fi putut fi folosite în diverse răfuieli între galerii. Printre cele 28 de mandate de aducere emise de procurori, unul dintre ele a fost și pe numele lui „Bocciu”, liderul de galerie al Rapidului, dar și alți șefi ai peluzei giuleștene.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Niculae se află la audieri însoțit de un avocat, angajat de acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, juristul fiind specializat exact pe penal.

ADVERTISEMENT