Budinca cu unt și coniac este o rețetă simplă și rapidă pe care Regina Elisabeta a II-a o adoră, după cum a afirmat în urmă cu ceva timp un fost bucătar al Casei Regale Britanice.
Suverana se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă și ține cont de obiceiuri, în fiecare an fiind prezentă la slujba de la Biserică.
În ceea ce privește meniul pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, Casa Regală Britanică nu are o masă sofisticată, dar nu uită niciodată de renumita budincă.
„Familia se va aduna, probabil, la masă după slujba de la biserică. Din meniu nu vor lipsi: salata de creveți și homarul alături de diverse garnituri din legume cum ar fi: păstârnac, morcovi sau varză de Bruxelles.
La desert, ei mănâncă faimoasa budincă cu unt și coniac. De fapt, sunt plictisitori când vine vorba de festivități. Nu fac șuncă sau altceva, doar curcani tradiționali”, a spus fostul bucătar al familiei regale britanice, Darren McGrady, pentru Daily Star.
Ingrediente pentru budinca cu unt și coniac:
View this post on Instagram