Life

Obiceiul prințului William și al ducesei Kate Middleton care a nemulțumit-o pe Regina Elisabeta. Are legătură cu copiii

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) nu „suportă” unele dintre obiceiurile pe care le au Prințul William și Kate Middleton legat de cei trei copii ai lor.
29.11.2021 | 11:43
Obiceiul printului William si al ducesei Kate Middleton care a nemultumito pe Regina Elisabeta Are legatura cu copiii
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Invitată recent la una dintre reședințele deținute de Ducii de Cambridge, Suverana în vârstă de 95 de ani a observat un lucru pe care l-a trecut cu greu cu vederea.

Potrivit express.co.uk, Regina Elisabeta a mers la Anmer Hall, unde a văzut un obicei pe care-l au Prințul William și Kate Middleton legat de copii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ducii de Cambridge petrec foarte mult timp în bucătărie discutând cu cei mici, lucru inacceptabil pentru Regină care vede bucătaria cu un alt rol.

Ducii de Cambridge și copiii, obiceiuri ciudate. Ce nu „suportă” Regina

Recunoscut pentru un set de reguli stricte și severe de-a lungul domniei sale de aproape 70 de ani, Monarhul a rămas surprins de obiceiurile pe care le au strănepoții săi.

ADVERTISEMENT

Majestatea Sa are o reputație dură, dar nu același lucru se poate spune despre familia Prințului William, care este relaxată din mai multe puncte de vedere.

„Când Regina i-a vizitat pentru prima dată pe Ducele și Ducesa de Cambridge la Anmer Hall nu și-a dat seama că bucătăria este baza principală pentru ei.

ADVERTISEMENT

Regina nu suportă acest lucru pentru că este obișnuită să aibă o cameră stabilită pentru așa ceva”, a declarat o persoană apropiată Ducilor, mai arată sursa citată mai sus.

Reacția Reginei Elisabeta a II- a vine în contextul în care bucătăria familiei Cambridge reprezintă „nodul principal” al casei, spre deosebire de numeroase case deținute de Suverană.

ADVERTISEMENT

Așa se face că atunci când este departe de lumina reflectoarealor Monarhul nu calcă în bucătărie pe care o vede ca pe o zonă complet interzisă.

Kate Middleton, dezvăluiri despre cei trei copii

Ducesa de Cambridge este foarte apropiată de cei trei copii, dar mărturisește că acestora nu le place mereu să fie în centrul atenției sau să participe la diferite ședințe foto.

Kate Middleton a povestit la un moment dat că cei mici sunt destul de reticenți când vine vorba să fie surprinși în imagini și chiar îi cer să nu le mai facă fotografii.

Mărturisirea a fost făcută într-o discuție telefonică cu unul dintre finaliștii competiției de fotografie „Hold Still”, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT