Rețetă de șnițel ca-n restaurantul celebrului bucătar și concurent al show-ului America Express. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit abia acum care este secretul pe care se bazează atunci când se apucă de gătit acest fel de mâncare.
Șnițelul reprezintă un fel de mâncare obținut dintr-o felie subțire de carne care se acoperă cu un amestec de făină și ou, însă chef Cătălin Scărlătescu a descoperit în urmă cu 17 ani o metodă care îl face și mai gustos.
Ingrediente pentru șnițel:
Cătălin Scărlătescu este unul dintre bucătarii care împărtășește cu oamenii secretele pe care le are în bucătărie. Unul dintre acestea are legătură cu rețeta de șnițel, dar și cum a ratat șansa de a-și breveta invenția.
Mai exact, este vorba de preparatul culinar la care vedeta de la Antena 1 nu se rezumă doar la ingredientele clasice, ci adaugă și fulgi de porumb cu miere. Aceștia oferă o textură crocantă și foarte gustoasă.
„În 2003 înnebunise lumea cu crochete de pui, reţeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel.
M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo şi am dat cu ea de perete şi de masă.
Am auzit cum s-au zdrobit alea şi mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obţinut. Aşa mi-a venit ideea. Dacă brevetam ideea atunci eram milionar azi”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, potrivit adevarul.ro.