Life

Revedere emoționantă între Ana Porgras și Zanni de la Survivor România. S-au luat în brațe și au fost aplaudați la unison

Ana Porgras și Zanni de la Survivor România s-au revăzut în finala show-ului de la Kanal D.
10.07.2021 | 21:25
Revedere emotionanta intre Ana Porgras si Zanni de la Survivor Romania Sau luat in brate si au fost aplaudati la unison
ADVERTISEMENT

Ana Porgras și Zanni s-au revăzut în finala Survivor România, iar momentul în care s-au privit în ochi a fost unul emoționant pentru toți.

Gimnasta s-a dus în Republica Dominicană împreună cu foștii concurenți pentru a-i susține pe cei trei rămași în finală.

ADVERTISEMENT

Marius, Andrei și Zanni au fost uimiți când i-au văzut pe foștii lor camarazi. Cea mai emoționantă reîntâlnire a fost între Ana și Zanni.

Ana Porgras și Zanni de la Survivor România, revedere emoționantă

Cei doi au devenit extrem de apropiați încă dinainte să ajungă în competiția de la Kanal D. Din nefericire, Ana a părăsit competiția mult prea devreme în opinia multora, căci s-a realizat inclusiv o petiție pentru readucerea ei în show.

ADVERTISEMENT

În tot timpul cât cei doi au stat separați, Ana a vorbit frumos despre Zanni la fiecare apariție publică. Fosta gimnastă și campioană a României la concursuri importante a negat de fiecare dată că ar fi iubita trapperului, cu toate că unele gesturi trădează sentimentele pe care și le poartă cei doi.

În momentul în care concurenții au coborât din rulotă în marea finală, Zannidache a privit direct către Ana. Cei doi nu s-au putut abține și s-au luat în brațe, fiind aplaudați la unison de toți foștii concurenți prezenți în Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ana l-a pupat pe obraz pe finalistul de la Faimoși și i-a urat baftă pe ultima sută de metri spre câștigarea marelui premiu.

Zanni și Ana Porgras, de nedezlipit în Republica Dominicană. Captură Kanal D

„Sunt tare mândră de Zanni”

„Sunt tare mândră de Zanni. Îmi doresc din tot sufletul să câștige Zanni. Îmi pare rău pentru ceilalți băieți”, a declarat Ana Porgras după ce s-a revăzut cu prietenul ei.

ADVERTISEMENT

Printre foștii concurenți care s-au reîntors în Dominicană să îi susțină pe cei trei finaliști se numără Alin Sălăjean, Roxana Nemeș, Sorin Pușcașu, Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă.

În semifinalele din 8 și 9 iulie, ultimele fete rămase în concurs au ratat calificarea în etapa finală. Prima eliminată din ultima săptămână de Survivor a fost Elena Marin. A pierdut la voturile publicului în fața lui Zanni și a Mariei.

După Elena a urmat și Maria Chițu, în duelul SMS-urilor cu Zannidache. Competiția Survivor România a început în luna ianuarie, iar acest sezon a fost cel mai lung de până acum.

ADVERTISEMENT