Sport

Revenire de senzație în circuitul WTA! Serena Williams a anunțat că va participa la Wimbledon

Prezență de gală la Wimbledon! Serena Williams (40 de ani) a anunțat că va participa pe iarba londoneză, după o lungă absență de pe terenul de tenis.
14.06.2022 | 16:24
Revenire de senzatie in circuitul WTA Serena Williams a anuntat ca va participa la Wimbledon
Serena Williams va participa la Wimbledon 2022. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Următorul mare Grand Slam al anului, Wimbledon, care se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie, va avea parte de o prezență inedită. Serena Williams va juca pe iarba de la Londra, acolo unde a triumfat de șapte ori.

Serena Williams și-a anunțat prezența la Wimbledon!

Americanca în vârstă de 40 de ani nu a mai jucat un meci de tenis de la Wimbledon 2021, pe 29 iunie, atunci când a fost eliminată în primul tur. Serena Williams s-a accidentat la scorul de 3-3 în primul set al confruntării cu Aliaksandra Sasnovich.

ADVERTISEMENT

Multipla câștigătoare de Grand Slam și-a anunțat prezenta la Wimbledon printr-o postare pe contul oficial de Instagram.

„Wimbledon 2022. Avem o întâlnire”, a scris Serena Williams.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Cel mai probabil, Serena Williams va participa la Wimbledon 2022 datorită unui wildcard, chiar dacă acestea nu au fost anunțate oficial.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, sportiva din Statele Unite ale Americii a renunțat la tenis și a fost preocupată mai degrabă să își ducă la bun sfârșit proiectele. În tot acest timp, Serena a fost protagonista mai multor reclame, una fiind difuzată chiar în pauza de la Super Bowl LVI.

Ea și-a lansat și un brand vestimentar și s-a ocupat de creșterea fetiței sale, Alexis Olympia Ohanian Jr. (4 ani). Toate aceste lucruri au dat naștere zvonurilor conform cărora Serena Williams nu va mai juca vreodată tenis.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a fost antrenată de Patrick Mouratoglou

La Wimbledon 2022, Serena Williams s-ar putea întâlni din nou cu Simona Halep, cea care a învins-o în finala din 2019, scor 2-6, 2-6, dar și cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Francezul se ocupă în prezent de pregătirea româncei.

Cu Mouratoglou în spate, americanca a câștigat nu mai puțin de zece titluri de Grand Slam.

  • 23 de titluri de Grand Slam are în palmares Serena Williams, record absolut