Sport

Exclusiv. El e mijlocașul de clasă ofertat de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru pregătește întâriri pentru Laurențiu Reghecampf. FANATIK a aflat cine este mijlocașul de clasă ofertat de Universitatea Craiova.
27.07.2023 | 11:01
Exclusiv El e mijlocasul de clasa ofertat de Universitatea Craiova
Jasmin Kurtic este mijlocașul de clasă ofertat de Universitatea Craiova. sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își dorește titlul de campioană, iar Mihai Rotaru pregătește transferul unui mijlocaș de clasă în Bănie. „Juveții” au ofertat un fotbalist pe măsura ambițiilor mari anunțate de Laurențiu Reghecampf, iar FANATIK a aflat că oltenii sunt în negocieri avansate cu Jasmin Kurtic.

Jasmin Kurtic este mijlocașul de clasă ofertat de Universitatea Craiova. Internaționalul sloven este liber de contract

Laurențiu Reghecampf așteaptă întâriri la Universitatea Craiova pentru a câștiga titlul mult râfnit de toți suporterii „alb-albaștrilor”. Tehnicianul formației din Bănie a mărturisit că oltenii își doresc să mute decisiv până la finalul perioadei de mercato pentru a crește concurența: „Încercam să mai aducem unul, maxim doi jucători. Va trebui să aduci jucători care să le pună probleme celor pe care îi avem”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își dorește să se asigure de serviciile unui mijlocaș de clasă pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Din informațiile exclusive obținute de FANATIK, Jasmin Kurtic este în negocieri avansate cu formația din Bănie, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf este prima opțiune pentru internaționalul sloven în acest moment.

Jasmin Kurtic ia în serios oferta primită de la formația din Bănie, iar răspunsul final al mijlocașului pentru Mihai Rotaru este așteptat zilele următoare. Internaționalul este liber de contract după sfârșitul înțelegerii cu Parma, formația unde i-a avut colegi pe Valentin Mihăilă și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

De altfel, Jasmin Kurtic este răspunsul Universității Craiova după transferurile sonore reușite de CFR Cluj și FCSB: Yevhen Konoplyanka, respectiv Vlad Chiricheș. Mihai Rotaru a dezvăluit că oltenii speră la transferul unui mijlocaș de clasă: „Ei au venit cu Djokovic, sperăm într-o zi sau două să vină cineva pe acest post la noi”.

Jasmin Kurtic a evoluat și sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonik, formație pentru care a strâns 32 de partide în cele două sezoane petrecute în Grecia. Acesta evoluează ca mijlocaș central, post unde Laurențiu Reghecampf îi mai are la dispoziție pe Alex Mateiu, Vladimir Screciu, Alex Crețu și Mihai Căpățînă.

ADVERTISEMENT

Carieră impresionantă pentru Jusmin Kurtic! Are aproape 300 de meciuri în Seria A și a jucat pentru formații precum Fiorentina, Atalanta, Sassuolo și Parma

Jasmin Kurtic a ajuns la 34 de ani și are o experiență bogată atât în tricoul naționalei sale, dar și în Europa. Mijlocașul dorit de Universitatea Craiova are 289 de partide în Seria A la formații precum Fiorentina, Palermo, Parma, Torino, Atalanta și SPAL.

Mijlocașul sloven și-a început cariera la ND Gorica în țara sa natală, iar pasul către unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei l-a făcut la doar 21 de ani în 2011. Acesta a ajuns la Palermo pentru 800.000 de euro, însă a fost împrumutat un sezon la Varese.

ADVERTISEMENT

Acesta se poate lăuda și cu un sfert de finală în Conference League în sezonul 2021-2022 al competiției pe vremea când evolua pentru PAOK. Jasmin Kurtic a fost integralist în ambele confruntări cu Olympique Marseille, grecii fiind eliminați cu scorul de 3-1 la general.

Jasmin Kurtic este om de bază și la echipa națională a Sloveniei, reprezentativă pentru care a debutat în 2012 unde a strâns 83 de prezențe. Acesta a fost și adversarul României într-un meci amical de pe 17.11.2022, unde slovenii s-au impus cu 2-1 în fața „tricolorilor”.

  • 1 milion de euro valorează Jasmin Kurtic, conform transfermarkt
  • 7 milioane de euro valora internaționalul slovean în 2017, atunci când juca pentru Atalanta

Jasmin Kurtic este mijlocașul dorit de Universitatea Craiova după ce au ratat transferul „perlei” din Bulgaria! Mijlocașul deținut de Manchester City a fost împrumutat la Los Angeles

Jasmin Kurtic este transferul-bombă pregătit de Universitatea Craiova după ce oltenii au ratat transferul lui Filip Krastev. Mijlocașul deținut de Manchester City a fost ofertat de formația din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Mijlocașul bulgar a impresionat în tricoul celor de la Levski Sofia și a atras atenția oficialilor „alb-albaștrilor”. Filip Krastev este deținut de Lommel din Belgia, iar șeicii lui Manchester City au ales să îi trimită pe cel văzut drept „noul Cicăldău” la Los Angeles FC.

„Lucrurile sunt complicate, noi ni l-am dorit (n.r. pe Filip Krastev). Sunt opțiuni multe, pentru că e din grupul Manchester City, sunt și opțiuni din afara Europei. Oricât ai vrea, nu ai cum să concurezi cu salarii de 1,2 milioane de euro pe an. Poți doar dacă e un Mitriță și vrea să se întoarcă acasă”, a spus Mihai Rotaru.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT