Fotbal intern

Revenire de ultimă oră înainte de FCSB – Chindia Târgoviște. A fost infectat cu COVID-19! Exclusiv

19.02.2021 | 21:30
Revenire de ultima ora inainte de FCSB  Chindia Targoviste A fost infectat cu COVID19 Exclusiv
Revenire de ultima ora inainte de FCSB - Chindia Targoviste. A fost infectat cu COVID-19! Exclusiv
ADVERTISEMENT

Revenire de ultimă oară înaintea partidei dintre FCSB și Chindia Târgoviște, după ce un jucător important s-a vindecat de COVID-19 și va fi în lot pentru meciul de sâmbătă seară.

FCSB – Chindia Târgoviște va avea loc sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20:00. Partida trebuia să se dispute inițial duminică, însă a fost devansată din cauza confruntării dintre Atletico Madrid și Chelsea, care se va disputa pe Național Arena din București.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște, alături de FCSB sunt echipele care și-au disputat partidele considerate pe teren propriu pe cele mai multe stadioane. Mai nou, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, dâmbovițenii își vor desfășura meciurile considerate „acasă” la Buzău.

Mihai Costea va reveni în lotul Chindiei pentru meciul cu FCSB. A fost infectat cu coronavirus

Mihai Costea a lipsit din lotul echipei lui Emil Săndoi la ultima partidă din Casa Pariurilor Liga 1 disputată împotriva celor de la UTA, iar FANATIK a aflat că atacantul dâmbovițenilor a fost infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Vestea bună e că jucătorul a revenit la antrenamente în această săptămână și va fi în lotul pentru partida extrem de importantă cu FCSB, pe care Daniel Popa, golgheterul Chindiei, o consideră specială, ținând cont că este un dinamovist declarat.

Astfel, antrenorul târgoviștenilor, Emil Săndoi, va avea o soluție ofensivă în plus față de partida cu arădenii, lucru deloc de neglijat. Mai ales că echipa sa are cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 20 de goluri marcate în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea are și el mai multe absențe importante

Și Toni Petrea are probleme de lot înaintea partidei împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Antrenorul celor de la FCSB a declarat într-o conferință de presă că Olimpiu Moruțan și Ionuț Panțîru vor lipsi la meciul cu dâmbovițenii, fiind accidentați: „Din păcate mai avem și câteva mici probleme medicale. Panțîru, mai nou și Moruțan, așteptăm să vedem dacă vom recupera pe cineva până la ora jocului. Astea sunt condițiile, ne-am antrenat pe sintetic și acolo s-au produs aceste accidentări”, a spus cu părere de rău tehnicianul.

La aceste absențe se mai adaugă și suspendarea căpitanului Florin Tănase, golgeterul campionatului după plecarea lui Dennis Man cu 15 goluri marcate în 20 de apariții.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște e supriza campionatului și se află pe locul opt în acest moment, la doar patru puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului șase, în timp ce FCSB vine după trei înfrângeri consecutive, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2019.

„Întâlnim un adversar care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar cu șanse reale la play-off. O echipă care nu a transferat foarte mult în pauza competițională, iar asta dă mai multă coeziune și omogenitate lotului lor. Trebuie să fim foarte atenți și să facem un joc bun spre foarte bun pentru a reuși să câștigăm”. – Toni Petrea

  • 9 meciuri a jucat Mihai Costea la Chindia Târgoviște
  • 1 assist are extrema dâmbovițenilor
  • 4 luni mai are contract fostul jucător al FCSB cu Chindia

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 4,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT