Sport

Revenire neașteptată la Universitatea Craiova! A lucrat cu antrenori de top

Cornel Blejan este aproape de o revenire la Universitatea Craiova. Preparatorul fizic a lucrat cu antrenori cu renume precum Victor Pițurcă sau Cristiano Bergodi.
14.11.2023 | 11:59
Revenire neasteptata la Universitatea Craiova A lucrat cu antrenori de top
Revenire neașteptată la Universitatea Craiova! A lucrat cu antrenori de top. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” îi pregătesc transferuri lui Corneliu Papură la „satelitul” Universității Craiova după ce și-a schimbat postul la formația din Bănie. FANATIK a aflat în exclusivitate că oficialii oltenilor sunt aproape de-al aduce pe Cornel Blejan în staff-ul lui „Papi”.

Renevirea neașteptată la Universitatea Craiova! Cornel Blejan a lucrat opt ani în Bănie

Oficialii „alb-albaștrilor” schimbă și în cadrul „satelitului” din Liga 3 după instalarea lui Ivaylo Petev pe banca tehnică. Corneliu Papură și Dragoș Bon au revenit în conducerea tehnică de la Universitatea Craiova II din Liga 3, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește să îi întărească staff-ul lui Corneliu Papură la „satelitul” din Liga 3 cu un preparator fizic cu experiență în SuperLiga. Acesta a lucrat cu tehnicianul oltean în celelalte trei mandate pe care le-a avut la prima echipă a „juveților”.

Din informațiile FANATIK, Cornel Blejan este în discuții avansate cu Universitatea Craiova pentru a se ocupa de pregătirea fizică a „leuților” din Bănie. Acesta a lucrat la formația din Bănie timp de opt ani și a colaborat cu antrenori precum Victor Pițurcă, Cristiano Bergodi, Devis Mangia și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a despărțit de Universitatea Craiova în urmă cu doi ani după ce a intrat în dizgrațiile suporterilor „alb-albaștrilor”. De atunci nu a mai revenit în SuperLiga, însă a continuat să își desfășoare activitatea în sălile de fitness din orașul natal.

„Transferul” lui Cornel Blejan ar putea reprezenta o lovitură pentru „satelitul” Universității Craiova ținând cont de experiența pe care o are acesta la nivelul din SuperLiga. În ultima etapă din Liga 3, echipa a doua a formației din Bănie a fost înfrântă categoric cu 5-1 de ACSO Filiași.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev și-a adus propriu staff la Universitatea Craiova! La cine a renunțat bulgarul

Ivaylo Petev și-a adus trei oameni de încredere la Universitatea Craiova, păstrând doar trei membrii din staff-ul lui Corneliu Papură. Preparatorii fizici Cătălin Tudor și Daniel Ene și antrenorul secund Ionuț Stancu au rămas la formația din Bănie după instalarea acestuia.

La formația din Bănie nu au mai fost păstrați Dragoș Bon și Daniel Tudor, în schimb ce Ivaylo Petev a adus colaboratori de la Ludogoreț. Adi Adilovic, Admir Kozlic și Csaba Grabris au fost aduși în staff-ul său, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Totuși, unul dintre aceștia cunoaște fotbalul românesc, fiind pentru o scurtă perioadă la o formația din SuperLiga. Este vorba despre Csaba Gabris, care a lucrat în 2019 la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă după această perioadă a plecat în afara granițelor României.

ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați - Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”