Life

Revin Runele. Unde poți să vezi horoscopul cu Mihai Voropchievici începând de astăzi, 15 octombrie

Unde poate fi urmărit horoscopul cu Mihai Voropchievici începând de astăzi, 15 octombrie. Aici va prezenta ce spun runele.
15.10.2022 | 12:22
Revin Runele Unde poti sa vezi horoscopul cu Mihai Voropchievici incepand de astazi 15 octombrie
Unde poți să vezi horoscopul cu Mihai Voropchievici începând de astăzi, 15 octombrie. foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Runele cu Mihai Voropchievici revin de astăzi, 15 octombrie. Iată unde poți să te uiți, da fapt, la faimosul horoscop.

Unde apare horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici

La fel ca și până acum, Mihai Voropchievici va prezenta horoscopul runelor tot la Antena 3, dar de pe 15 octombrie, emisiunea Adevăruri ascunse va trece exclusiv în online, astfel că ea va putea fi urmărită pe site-ul televiziunii.

ADVERTISEMENT

Fanii numerologului care vor să asculte nu numai horoscopul runelor, dar și alte sfaturi, povețe sau dezvăluiri trebuie să urmărească emisiunea online. De asemenea, aceasta va fi transmisă și pe Facebook și Youtube.

Mihai Voropchievici este cel mai cunoscut numerolog din țara noastră și analizează mereu cifrele semnificative din univers care ar putea să ne ajute să ducem o viață mai bună.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici are studii în arte divinatorii, anume astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie, iar în fiecare sâmbătă de la ora 18:00 va fi prezent în platoul de la Antena 3, doar că de această dată emisiunea va fi online.

Lidia Fecioru, și ea la emisiunea Adevăruri ascunse

Desigur, ca până acum, alături de el va fi și Lidia Fecioru, astfel că emisiunea va fi prezentată în formula completă.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din țară, iar pildele sale sunt extrem de urmărite. Ea este și astrolog, având propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă.

Lidia Fecioru are multe sfaturi de viață pe care le-a transmis de-a lungul timpului la Antena 3, de la plantele pe care nu ar trebui să le ținem în casă la care este secretul banilor sau al unei vieți de cuplu mai fericite.

ADVERTISEMENT

„Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului.

Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm «informația». Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară.

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea de la Antena 3.

ADVERTISEMENT