Fotbal intern

Revine Cristi Borcea la Dinamo? Răspunsul categoric al fostului acționar: „Nu mă mai interesează deloc fotbalul!”

12.04.2020 | 11:35
Revine Cristi Borcea la Dinamo Raspunsul categoric al fostului actionar Nu ma mai intereseaza deloc fotbalul
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, obținerea licenței pentru sezonul viitorul fiind sub semnul întrebării, dar unul dintre acționarii implicați la club în momentul obținerii ultimului titlu în Liga 1, Cristi Borcea, refuză categoric o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea nu vrea să revină la Dinamo

Ionuț Negoiță a declarat, în repetate rânduri, că vrea să cedeze acțiunile pe care le deține la Dinamo, fiind hotărât să nu mai investească în club.

ADVERTISEMENT

Unul dintre numele vehiculate pentru contribuirea la revitalizarea financiară a clubului din Ștefan cel Mare a fost al lui Cristi Borcea, însă fostul acționar refuză categoric o revenire la Dinamo.

Nu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează decât să-mi dedic viața familiei, nu mă mai interesează fotbalului absolut deloc.

Mi-au ajuns lipsa recunoștinței și cei 5 ani și jumătate pierduți din cauza lui Dinamo (n.r. perioada de detenție)! Le urez succes fanilor, tuturor dinamoviștilor, dar nu mă mai interesează fotbalul absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Am vrut să ajut cândva. Nu mai contează ce-a fost, totul e istorie. Mi-ar fi plăcut și-aș fi vrut doar ca să fie într-o funcție la club Cornel Dinu, să fie o voce de luat în seamă, ținând cont ceea ce a făcut pentru club și ce experiență are”, a declarat Cristi Borcea, conform Gsp.

Dinamo ar putea fi retrogradată

Ionuț Negoiță a anunțat recent că Dinamo este într-o situația disperată. Clubul din Ștefan cel Mare are nevoie de 180.000 de euro pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor din Liga 1.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Dinamo nu va acoperi datoriile și nu va obține licența, ar fi retrogradată.

După disputarea primelor două etape din play-out, unde a ajuns pentru al treilea sezon consecutiv, Dinamo ocupă locul 10, la doar trei puncte avans de Chindia Târgoviște, care este pe prima poziția retrogradabilă.

ADVERTISEMENT