Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revine Mitriță la echipa națională? Verdict FRF în direct la Fanatik SuperLiga. ”E cel mai corect om”

Alex Mitriță a făcut un joc bun în victoria Universității Craiova la Galați, iar Andrei Vochin a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că acesta poate reveni oricând la echipa națională.
29.11.2023 | 21:26
Revine Mitrita la echipa nationala Verdict FRF in direct la Fanatik SuperLiga E cel mai corect om
Alex Mitriță a făcut un joc bun în victoria Universității Craiova la Galați, iar Andrei Vochin a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că acesta poate reveni oricând la echipa națională. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Superstarul oltenilor a marcat un hattrick și a întors soarta meciului cu Oțelul. Jucătorul a ratat ultimele convocări la prima reprezentativă, însă acum se pune întrebarea dacă el poate prinde lotul pentru Euro 2024.

Alex Mitriță forțează revenirea la echipa națională

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a admis faptul că Alex Mitriță ar putea reveni la echipa națională dacă selecționerul Edi Iordănescu este de părere că acesta nu va influența negativ grupul.

ADVERTISEMENT

”Orice jucător joacă bine și care înțelege ce i s-a întâmplat în carieră cred că poate să vină la echipa națională. Cred că Mitriță are capacitatea asta. Edi este unul dintre cei mai corecți oameni pe care i-am întâlnit în cariera mea.

În același timp, Edi caută să găsească cele mai bune soluții pentru echipa națională. Până acum nu a putut să găsească altă vedetă decât grupul. Asta este cea mai importantă vedetă a lui Edi Iordănescu. Aici va fi foarte atent, să nu strice acest grup. Dar dacă va considera că acest grup nu are cum să se strice cu un jucător sau altul, acela va fi la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Îl poate chema oricum, nu contează. Edi nu este un om care să aibă resentimente. Dacă simte că are nevoie de Mitriță îl va chema fără probleme. Au fost exemple nenumărate de când e el la echipa națională”, a declarat Vochin.

Și-a învățat Mitriță lecția?

La rândul său, fostul fundaș Vivi Răchită este de părere că Alex Mitriță și-a dat seama că trebuie în primul rând să ofere mult mai mult pentru Universitatea Craiova dacă vrea să prindă un loc în lotul naționalei României pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Mitriță a făcut o repriza a doua foarte bună, dar și cu niște greșeli ale lui Cisse, fundașul central de la Oțelul. A fost penibil, ne-a adus aminte de greșelile lui Dawa de la începuturi. Cred că lui Mitriță, fiind un jucător cu garda jos, i-a convenit terenul. S-a văzut ce gleznă fină are, ce combinații poate să facă.

Mitriță își dă seama că trebuie să dea mult mai mult decât a dat până acum dacă vrea să facă parte lotul național pentru Euro 2024. La cum l-am văzut acum, cum s-a pus în slujba echipei și a văzut că nu l-a mai băgat nimeni în seamă de la echipa națională, cred că și-a învățat lecția. Și Ivan s-a pus în slujba echipei, doar că el nu are realizări”, a spus Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul nostru de Youtube, Fanatik, și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce șanse are Mitriță să prindă lotul pentru Euro 2024

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj