Life

Revista Taifasuri 976! Colecționara Margareta Pâslaru! Editorial Fuego! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 976: Colecționara Margareta Pâslaru și soprana preoteasă Elina Dincă-Velica. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, religie, horoscop, matrimoniale, concurs.
14.03.2024 | 09:59
Revista Taifasuri 976 Colectionara Margareta Paslaru Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 976: Colecționara Margareta Pâslaru și soprana preoteasă Elina Dincă-Velica. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, religie, horoscop, matrimoniale, concurs
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 976! Colecțiile uimitoare ale celebrei Margareta Pâslaru la… 80 de ani! Interviu cu surprinzătoarea soprană preoteasă Elina Dincă-Velica. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 976!

A apărut revista TAIFASURI 976! Colecțiile uimitoare ale celebrei Margareta Pâslaru! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 976 despre marele om de litere și patriot Nicolae Dabija.

De fiecare dată atunci când scriu despre bunul meu prieten, marele academician, scriitor, poet al adevărului, Nicolae Dabija, mă apucă o emoție de nedescris, o nostalgie a revederilor noastre, a ideilor pe care mi le-a insuflat, a fiecărei clipe în care am avut onoarea de a fi în preajma sa.

Nicolae Dabija nu a plecat dintre noi, așa cred eu. Chiar dacă fizic nu mai este prezent, împlinindu-se trei ani de la plecarea sa, spiritual el continuă să dăinuie, prin opera lăsată moștenire neamului, prin amintirile noastre, prin munca neîntreruptă a fiicei sale, Doina Dabija, care-i duce moștenirea culturală mai departe, prin intermediul publicației „Literatura și arta” și a tuturor evenimentelor pe care le organizează în memoria sa.

Nicolae mi-a fost bucurie de nestăvilit. L-am citit prima oară acum mulți ani, când părintele meu spiritual, maestrul Grigore Vieru, mi-a povestit întâia dată despre el, aceștia fiind mari și buni prieteni întru vers și simțire, luptători pentru promovarea corectă a limbii române în spațiul basarabean. Mai apoi l-am cunoscut și am dat naștere unei legături speciale. El iubea muzica mea, eu versul său și astfel au luat naștere…

Ce a luat naștere din marea prietenie dintre Nicolae Dabija și FUEGO aflați numai din editorialul îndrăgitului nostru artist din numărul 976 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 14 martie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante vă oferă revista TAIFASURI 976. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Colecțiile îndrăgitei Margareta Pâslaru sunt uimitoare! Rochii de scenă – cele mai multe creații personale! -, albume, afișe, articole de presă reunite în nu mai puțin de… 4 expoziții! 80 de ani de viață, din care 65 de carieră strălucită, 900 de melodii lansate, din care 800 înregistrate, definesc o legendă a muzicii ușoare și populare românești. Descoperă aspectele inedite din viața și colecțiile Margaretei Pâslaru în revista TAIFASURI 976!

Elina Dincă-Velica este o… minune! Un OM rar, frumos, bun și talentat! Soprană câștigătoare a multor concursuri de operă sau romanțe, solistă a orchestrei Ministerului Apărării Naționale, compozitoare, preoteasă într-un sat din județul Giurgiu, mamă a doi copii. Aflați cum a reușit, cum reușește să le facă pe toate la superlativ numai din revista TAIFASURI 976! Super-interviu exclusiv!

ADVERTISEMENT
coperta 1 a revistei Taifasuri 976, Margareta Paslaru si Elina Dinca-Velica
Nu ratați revsita TAIFASURI 976 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Știți ce ne aduce tranzitul lui Pluto în Vărsător? La ce ne putem aștepta în următorii 20 de ani în toate domeniile vieții? Toate zodiile sunt afectate! Aflați în ce fel ni se poate schimba viața, care sunt „spaimele” de care trebuie să ne ferim, dar și posibilele beneficii, în exclusivitate din revista TAIFASURI 976!

Celebrări… acvatice… ciudate din jurul lumii! De la Festivalul Părului… Înghețat la Festivalul Jindo Miracle Sea Road! De la Campionatul Mondial de plonjări… „mortale” la Campionatul Mondial de snorkeling în… mlaștină! Tradiții „nebune” de pe tot Pământul, numai în revista TAIFASURI 976!

ADVERTISEMENT

Pasajul Macca – Villacrosse, tunelul în timp din „pragul” Centrului Vechi! De ce sunt bărbații tot mai doritori să poarte… inele de logodnă! Plante-minune care vă ajută să slăbiți! Secretul zilei de… 48 de ore! Vitamina D, prima alegere anti-îmbătrânire a… oamenilor de știință și celebrităților! Cum să refuzați fără să… supărați! Culori în tendințe pentru… zugrăvirea bucătăriei! Cine cultivă milioane de lalele, fiecare într-o culoare distinctă, la… Lehliu Gară! Despre toate aceste subiecte aflați… totul numai din revista TAIFASURI 976!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete delicioase pentru o vedere fără probleme! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 976!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 976! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 14 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 976, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 14 martie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 976!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 976 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT