Life

Revista Taifasuri 979! Cosmin Cernat și insula sa de… 1 milion! Editorial Fuego! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 979: Cosmin Cernat și „Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social TV al ultimilor ani. Editorial Fuego. Modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
04.04.2024 | 11:02
Revista Taifasuri 979 Cosmin Cernat si insula sa de 1 milion Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 979! Cosmin Cernat și insula sa de... 1 milion! Editorial Fuego! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 979! Super-interviu cu Cosmin Cernat, vedeta Kanal D, despre „Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social TV al ultimilor ani. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 979!

A apărut revista TAIFASURI 979! Cosmin Cernat și insula sa de… 1 milion! Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 979 despre… un artist independent! Ghici-ciupercă cine?!

Multă lume crede că mă îmbogățesc după turneele naționale și concertele mele de anvergură de la Sala Palatului. Ori și mai rău, mulți cred că sunt vreun multimilionar care nu mai știe ce să facă cu banii. Nu zic că mi-ar sta rău în acea postură, dar nu am ajuns la acel nivel și sincer, nici nu cred că voi ajunge vreodată cu profesia mea.

Sigur că nu sunt nici un om sărac, pentru că sunt strângător, pentru că am muncit mult, cu sudoare și cu sânge, pentru tot ce sunt și ce am. Și am investit la fel de mult ca să pot ajunge aici.

Dar ce vreau eu să zic este că oamenii nu văd dincolo de carcasă și nu prea știu ce înseamnă să fii un artist independent în România comparativ cu unul care are în spate case de producții, trusturi și alte companii puternice.

În cazul meu, un artist independent, lucrurile devin mai complicate pe parcurs. Eu investesc permanent în…

În ce investește FUEGO pentru cariera de mare succes, aflați numai din editorialul său din numărul 979 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 4 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte super-interesante și absolut inedite vă oferă revista TAIFASURI 979

Cosmin Cernat a revenit „pe sticlă”. La Kanal D. Cu cel mai amplu experiment social TV al ultimilor ani: mega-concursul „Insula de 1 milion”. TAIFASURI a stat… la taifasuri cu Cosmin despre „secretele” din spatele camerei de filmat, dar și despre „amănunte” inedite din viața sa de familist din spatele ecranului. Ce visa să devină când era mic, cum se menține în formă la 48 de ani, din care 30 de activitate jurnalistică, cine este femeia de care îi este mereu dor de 15 ani, deși sunt… împreună, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 979!

coperta 1 revista Taifasuri 979, cu Cosmin Cernat
Nu ratați revista TAIFASURI 979, că nici nu știți ce pierdeți dacă nu o citiți din copertă în copertă!

O gară monumentală din țară a împlinit, atenție, 122 de ani. 122 de ani de utilitate și frumusețe. Când a fost construită, între anii 1892 și 1902, era nu numai gară, dar și… punct vamal de frontieră. Când și cum a rămas doar un important nod feroviar, doar gară, ce model elvețian au urmat arhitecții care au proiectat-o, ce instituții a găzduit de-a lungul anilor, aflați numai din revista TAIFASURI 979!

ADVERTISEMENT

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oricui știe să fie… om! Dar inteligenții și drăgălașii noștri companioni pot și foarte… distrugători ai casei stăpânilor! Aflați care sunt cele mai periculoase rase de câini pentru locuința dumneavoastră numai din revista TAIFASURI 979! N-o să vă vină să credeți!

Cele mai… neconvenționale centre de wellness din lume! Din Islanda în Nicaragua, din Filipine în SUA, din Africa de Sud în Caraibe. Aflați numai din revista TAIFASURI 979 ofertele cel puțin exotice ale unor locații de vis, cel puțin ciudate, sigur originale, în care odihna și relaxarea ating cote maxime.

ADVERTISEMENT

Vă place Grecia? Ați auzit de satul medieval Pyrgi? Are un uimitor desen geometric care împodobește toate clădirile, de la taverne la… biserică! Etnomatematică transpusă în decorațiuni unice în lume. Aflați unde îl găsiți și cum trebuie să interpretați frumusețea sa ciudată numai din revista TAIFASURI 979!

Celebrități care nu și-au recunoscut copii! Multe vedete și persoane publice cunoscute la nivel mondial au dat dovadă de un comportament scandalos în legătură cu copii pe care i-au conceput în relații pasagere sau extarconjugale. Tați de copii… secreți! Nu o să vă vină să credeți ce staruri de Hollywood intră ăn această categorie! Aflați-le numai din revista TAIFASURI 979!

Știți ce este regimul… „antidietă” al lui Arnold Scwarzenegger? Sau „postul intermitent”? Dar „looksmaxxing”, trendul maximizării atractivității fizice… masculine? Ori cum se vopsește părul, natural, cu… cafea? Știți să faceți diferența dintre cumplitul Alzheimer și „sora geamănă” la fel de înfiorătoare, demența vasculară? Provocarea „7 zile fără judecată” vă spune ceva? Unde se va putea vedea eclipsa de soare din 8 aprilie? Ce semnificație, ce rol are toaca la sfintele slujbe religioase? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 979!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete fără… resturi, fără deșeuri! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 979!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 979! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 4 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este super-concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 979, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 4 aprilie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 979!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 979 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT