Life

Revoltă în urma eliminării lui Sebi de la Survivor România. Elena Marin, desființată în mediul online: „A rămas una care pierde puncte”

Eliminarea lui Sebi de la Survivor România a provocat un val de reacții în mediul online. Ce au comentat fanii emisiunii?
28.06.2021 | 10:55
Revolta in urma eliminarii lui Sebi de la Survivor Romania Elena Marin desfiintata in mediul online A ramas una care pierde puncte
Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor România. Elena Marin participă la individuale. Foto: captură Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Sebastian de la Survivor România nu a fost bine primită de toată lumea. Pe grupurile emisiunii, mulți spun că ieșirea lui din competiție este una nedreaptă.

Majoritatea comentariilor sunt negative la adresa Elenei Marin, cea pe care internauții o acuză că ar fi pus la cale strategia victimizării cu orice preț pentru a ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

Sebi n-a mai apucat jocurile individuale, la care visa foarte mult, iar despre trecerea Elenei în etapa următoare a concursului, părerile sunt destul de împărțite și vehemente.

Revoltă în rândul fanilor Survivor România după eliminarea lui Sebi Chitoșcă

Fanii show-ului de la Kanal D nu îi dau multe șanse Elenei Marin la jocurile individuale. Mulți dintre aceștia nu mai pariază pe performanțele sale, având în vedere că în ultimele 2 luni abia a adus câte un punct pentru echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„Elena este atât de bună sportiv încât o să îi facă față doar lui Albert”, este una dintre ironiile lansate în mediul online în urma eliminării lui Sebi, despre rămânerea Elenei în competiție.

„Ce se întâmplă în emisiune: este regie sau fetele au luat-o razna? Pe Zanni și Sebi nu i-am agreat, dar de data asta comportamentul celor două mă lasă mută”, a scris altcineva în seara eliminării din 27 iunie.

ADVERTISEMENT

„Tu, Leano, nu ai mai ajutat echipa de 2-3 luni; Du-te acasă, Leano! Inutilo; A plecat din competiție un bun sportiv pentru a rămâne… cine?; A plecat unul care aducea puncte și a rămas una care pierde puncte”, sunt alte câteva dintre sutele de mesaje de indignare în urma eliminării lui Sebi, scrise pe Facebook.

6 concurenți se luptă pentru marele premiu

Elena Marin a izbucnit în plâns după ce a aflat că nu ea va părăsi competiția, lucru care i-a deranjat din nou pe fanii emisiunii. Mulți dintre telespectatori nu cred în sensibilitatea accentuată a concurentei, acuzând-o de teatru.

ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România se apropie de marele final. Începând cu această săptămână, fiecare concurent va lupta pe cont propriu. Nu vor mai exista echipe, iar imunitatea va fi câștigată individual.

În concurs au mai rămas 6 luptători. 4 sunt de la Războinici, 2 de la Faimoși. Cei care speră la marele premiu sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Zannidache, Albert Oprea și Elena Marin. Competiția se va încheia în luna iulie.

 

ADVERTISEMENT