Life

Revolut, oferta care sperie toate băncile din România. BCR, BRD, ING sau Banca Transilvania, în alertă după ultima ofertă a aplicației financiare

Ce a pregătit Revolut, la final de an, pentru toți românii. Iată cum te poți bucura de cea mai nouă opțiune disponibilă în aplicație
22.12.2023 | 13:40
Revolut oferta care sperie toate bancile din Romania BCR BRD ING sau Banca Transilvania in alerta dupa ultima oferta a aplicatiei financiare
Ce a pregătit Revolut pentru toți românii, la final de an Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De la lansare și până în prezent, Revolut a câștigat din ce în ce mai mult teren în rândul românilor. Banca a reușit să câștige încrederea utilizatorilor. Așa se face că, la final de an, la nivelul României au fost înregistrate 289 de plăti cu cardul Revolut.

Ce îi așteaptă pe utilizatorii Revolut la final de an

Revolut este una dintre instituțiile financiare care au devenit din ce în ce mai populare în rândul românilor. De obicei, conaționalii noștri sunt destul de sceptici atunci când vine vorba de bănci și carduri, mai ales dacă întreaga procedură se desfășoară online.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Revolut a știut cum să atragă milioane de utilizatori și așa se face că se numără printre băncile de top. Numărul celor apelează la serviciile Revolut este din ce în ce mai mare, așa că banca le-a pregătit o surpriză.

Pe final de an, Revolut trage linie și pregătește pentru fiecare utilizator în parte un anumit profil. Fie că ai ales să cheltui banii, fie că i-ai economisit, sigur te vei încadra în una dintre categoriile propuse de Revolut.

ADVERTISEMENT

Prima categorie este cea a Semănătorului, adică persoana care a economisit cel mai mult în contul Revolut. Cea de-a doua categorie este dedicată ”Utilizatorului roditor”, adică celui care a cheltuit banii și a recomandat Revolut prietenilor.

Toți posesorii de card pot vedea unde s-au dus majoritatea banilor

Fiecare utilizator își poate afla profilul său din contul Revolut. Această opțiune este valabilă doar până la finalul anului și are mai multe secțiuni. Unele dintre ele, în schimb, sunt valabile tot anul.

ADVERTISEMENT

Tot de aici, fiecare utilizator poate afla de câte ori a folosit cardul fizic sau către ce comercianți a făcut cele mai frecvente plăți. De asemenea, din contul Revolut, se poate observa și persoana către care s-au făcut cele mai dese tranzacții în anul 2023.

Aceasta nu a fost singura surpriză a celor de la Revolut pe final de an. Ca de obicei, banca îi răsplătește mereu pe cei care recomandă serviciile mai departe. În schimbul unei singure recomandări, un utilizator putea primi 125 de lei.

ADVERTISEMENT

Însă, în luna decembrie, miza a fost mărită. Cine reușea să convingă un apropiat să facă cont și card fizic la Revolut, avea șansa să primească 1.000 de lei. Ce-i drept, această opțiune este din ce în ce mai dificilă, căci aproape toți românii au card la Revolut.

Revolut s-a lansat în anul 2015 în Marea Britanie și nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se extinde. Potrivit datelor, este banca digitală cu cei mai mulți utilizatori la nivel mondial.

ADVERTISEMENT
Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant