News

Revolut, oferta lunară care rupe concurența în două. Banca Transilvania, ING, BCR, BRD și Reifeissen au probleme după acest anunț. Câți bani poți să primești

Revolut, dă lovitura cu o nouă campanie atractivă pentru români. Ce trebuie să faci pentru a primi sume semnificative de bani în cont
13.01.2024 | 10:30
Revolut oferta lunara care rupe concurenta in doua Banca Transilvania ING BCR BRD si Reifeissen au probleme dupa acest anunt Cati bani poti sa primesti
Ce trebuie să faci pentru a primi bani de la Revolut. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Revolut este una dintre instituțiile financiare care i-a convins din prima pe români. Încă de la început, se pare că Revolut a avut metodele ideale prin care le-a arătat românilor că merită să deschidă un cont la ei. Acum, aceștia au pregătit o nouă surpriză pentru toți clienții.

Poți câștiga bani de la Revolut până pe 23 ianuarie

Cui nu îi place să câștige bani fără să facă prea mult efort? Ei bine, cei de la Revolut au pregătit o nouă campanie atât pentru cei care au cont, cât și pentru cei care vor să devină clienți.

ADVERTISEMENT

Cei care au card fizic de la Revolut, știu foarte bine că instituția financiară are constant campanii atractive. De obicei, se oferă sume importante de bani, iar cei care vor să le obțină nu trebuie să facă prea multe.

De data asta, Revolut păstrează aceeași rețetă a succesului. Instituția financiară vrea să facă orice pentru a-și extinde portofoliul de clienți. Pentru asta, mizează pe clienții deja existenți.

ADVERTISEMENT

Ca și în alte dăți, cei de la Revolut oferă sume mari de bani celor care își conving prietenii să își facă cont Revolut. Ambele părți trebuie să respecte anumiți pași simpli pentru a intra în posesia banilor.

Ai voie să inviți maxim 5 prieteni să își facă cont

De data asta, cei cu putere de convingere primesc 125 de lei. Tot ce trebuie să facă este să trimită un link cu o invitație unei persoane care nu are cont Revolut. De aici încolo, totul stă în mâinile viitorului client Revolut.

ADVERTISEMENT

Noua persoană care s-a înscris, trebuie să solicite cardul fizic Revolut care ajunge la o adresă menționată destul de repede. Apoi, contul trebuie alimentat cu minim 60 de lei.

După ce s-au respectat acești pași, următorul lucru pe care trebuie să îl facă noul clienți Revolut este foarte simplu. Se cer trei tranzacții fizice cu cardul, fiecare de minim 15 lei. După ce s-au efectuat și tranzacțiile, ambele persoane sunt eligibile pentru campaniile Revolut.

ADVERTISEMENT

Cei de la Revolut oferă constant bani și au astfel de campanii în care îi implică pe clienții lor. Înainte de finalul anului 2023, miza celor de la Revolut a fost mult mai mare. Cei care invitau prietenii să își facă cont, aveau posibilitatea de a câștiga până la 1000 de lei.

Cei care vor să pună mâna pe banii de la Revolut, trebuie doar să stea mereu cu ochii pe aplicație. Astfel de campanii sunt constante, iar norocul le poate surâde oricând.

ADVERTISEMENT
Tags: