Life

Rică Răducanu a ajuns la spital. Legenda Rapidului are probleme mari: „Nu sunt deloc bine”

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, are mari probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să se opereze cât mai repede.
31.05.2023 | 20:24
Rica Raducanu a ajuns la spital Legenda Rapidului are probleme mari Nu sunt deloc bine
Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate. Sursa foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Rică Răducanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Legenda Rapidului, care de curând a împlinit 77 de ani, a ajuns din nou pe mâna medicilor. Specialiștii i-au recomandat să se opereze, însă fostul sportiv refuză ideea.

Rică Răducanu a ajuns la spital și are nevoie de operație

Rică Răducanu se confruntă, din nou, cu probleme foarte grave de sănătate. Legenda Rapidului, care în luna mai a anului curent a aniversat 77 de ani, a dezvăluit că, de curând, a fost internat în spital.

ADVERTISEMENT

Afecțiunile de care suferă Rică Răducanu nu sunt noi. Din cauza sportului intensiv pe care l-a practicat toată viața, sportivul are mari probleme cu picioarele. Cu toate că medicii încearcă să țină durerea sub control, tratamentele nu prea mai dau roade.

Doctorii l-au sfătuit pe simpaticul sportiv să se opereze cât mai repede. În cadrul intervenției, lui Rică Răducanu i s-ar pune o tijă în picior. Chiar dacă după starea sa de sănătate s-ar îmbunătăți, încă refuză să-și dea acordul.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt deloc bine. Tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele. Știți și voi că mă supără de ani de zile. Iar acum problemele s-au acutizat și mai mult.

Am probleme mari cu cartilajele. Fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele. Dar eu nu vreau să mă operez.

ADVERTISEMENT

Că după o să urmeze o perioadă lungă de recuperare. În care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu despre problemele sale de sănătate care nu-i dau pace, pentru click.ro. 

De 1 iunie, fostul portar pleacă la mare

Cu dureri sau fără, Rică Răducanu nu poate să stea acasă în mini vacanța de Rusalii. Acesta a dezvăluit că o să profite de deschiderea sezonului estival și o să meargă la mare. Totuși, se gândește să aleagă Mangalia sau Neptun- acolo unde deține și o terasă de lux, pentru a avea parte și de tratamente.

ADVERTISEMENT

„Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam o dată, ba o gagică și tot așa. Acum mă duc să stau la relaxare.

Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a mai spus Rică Răducanu.

ADVERTISEMENT