Sport

Rică Răducanu are probleme serioase de sănătate: „Mi-a ieșit că am diabet, dar alta este problema”. Gluma macabră a legendei rapidiste. Exclusiv

Rică Răducanu, legenda Rapidului, trece prin momente dificile. Fostul mare portar a fost depistat cu diabet, dar și cu alte probleme ceva mai grave.
21.03.2024 | 13:41
Rica Raducanu are probleme serioase de sanatate Mia iesit ca am diabet dar alta este problema Gluma macabra a legendei rapidiste Exclusiv
Rică Răducanu are probleme serioase de sănătate
ADVERTISEMENT

Rică Răducanu va împlini în luna mai 78 de ani, iar vârsta începe să-și pună amprenta. Fostul mare portar a fost depistat de curând cu diabet, dar și cu probleme legate de cartilajele picioarelor.

Rică Răducanu are probleme serioase de sănătate: „Mi-a ieșit că am diabet, dar alta este problema”

Cel poreclit „Tamango” susține că de curând a aflat că are un început de diabet, însă lipsa cartilajelor de la picioare îi dă mari bătăi de cap. Ba chiar Rică Răducanu și-a permis să facă și o glumă macabră legată de starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Fac mereu analize. Mi-a ieșit puțin că am diabet. Că e acolo. Dar la mine picioarele sunt problema, nu mai am cartilaje. De la alergări. M-am dus la tratamente. Vorba lui Oprescu: ‘Nea Rică, la morgă îți mai trece’.

Nu mai e, nu mai e cartilajul. Am găsit oameni la tratamente pe care i-am întrebat ce sporturi au făcut. Unul era lăcătuș mecanic, altul era electrician. Problema asta e din cauza statului în picioare”, a declarat Rică Răducanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Tamango” a jucat peste 200 de meciuri pentru Rapid în perioada 1965-1975, însă de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița, FC Baia Mare, Rocar și Progresul.

Rică Răducanu, supărat pe conducerea Rapidului!

În cadrul interviului acordat pentru FANATIK, Rică Răducanu și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea Rapidului și spune că și-ar dori să revină în anturajul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„În trecut eram angajat la Rapid și eram mereu acolo. Și acum mă mai duc, dar nu ne mai bagă în seamă mai nimeni. Am locul meu acolo, îmi place să merg. Mi-ar plăcea să mă mai duc pe la copii, să mă mai vadă. Eu mă duc în sală la alte sporturi.

Hai să-ți spun altceva. Știi echipa de fotbal a artiștilor? Cine crezi că a făcut-o? Eu am făcut-o. Eu am început asta și ei acum nu mă mai bagă în seamă. Cu Enache, cu… Puteau să mă mai cheme să dau o lovitură de start la un meci, ceva. Mă mai vede lumea”, a declarat Rică Răducanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu a fost prezent la o competiție inedită! Cupa Peștele Balon, un turneu de fotbal pe teren redus disputat de echipe formate doar din pescari români.

ADVERTISEMENT