Sport

Rică Răducanu își strigă durerea în fața șefilor de la Rapid: „Nu mă mai bagă în seamă!” Ce dorință are de la Dan Șucu! Exclusiv

Rică Răducanu (77 de ani) rămâne o legendă a fotbalului românesc, mai ales pentru perioada petrecută în tricoul Rapidului (1965-1975).
06.03.2024 | 12:40
Rica Raducanu isi striga durerea in fata sefilor de la Rapid Nu ma mai baga in seama Ce dorinta are de la Dan Sucu Exclusiv
Rică Răducanu e supărat pe conducerea Rapidului, dar are o cerere specială pentru Dan Șucu
ADVERTISEMENT

Rică Răducanu a ajuns la 77 de ani și își continuă viața departe de fotbal. Locuiește în zona Giuleștiului, dar susține că nimeni din cadrul clubului Rapid nu s-a mai interesat de el.

Rică Răducanu își strigă durerea în fața șefilor de la Rapid: „Nu mă mai bagă în seamă!” Ce dorință are de la Dan Șucu!

Pe Rică Răducanu l-am întâlnit la Cupa Peștele Balon, o competiție de fotbal între pescari, unde legenda rapidistă a oferit premiile câștigătorilor. FANATIK a discutat minute bune cu cel poreclit Tamango.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar Rică Răducanu recunoaște că e dezamăgit de conducerea Rapidului pentru că nu-l mai bagă în seamă și îi cere lui Dan Șucu șansa să poată fi alături de copiii giuleștiului la baza de pregătire.

„În trecut eram angajat la Rapid și eram mereu acolo. Și acum mă mai duc, dar nu ne mai bagă în seamă mai nimeni. Am locul meu acolo, îmi place să merg. Mi-ar plăcea să mă mai duc pe la copii, să mă mai vadă. Eu mă duc în sală la alte sporturi.

ADVERTISEMENT

Hai să-ți spun altceva. Știi echipa de fotbal a artiștilor? Cine crezi că a făcut-o? Eu am făcut-o. Eu am început asta și ei acum nu mă mai bagă în seamă. Cu Enache, cu… Puteau să mă mai cheme să dau o lovitură de start la un meci, ceva. Mă mai vede lumea”, a declarat Rică Răducanu pentru FANATIK.

Rică Răducanu are o cerere specială pentru Dan Șucu!

Chiar dacă are probleme legate de articulațiile picioarelor, Rică Răducanu își dorește să rămână aproape de terenul de fotbal. Legenda giuleștenilor spune că și-ar dori să fie alături de juniorii alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

Întrebat de reporterul FANATIK dacă cineva din conducerea Rapidului i-a propus să mai vină pe la meciurile echipei, Rică Răducanu a răspuns: „Am vorbit și cu Dan Șucu și nu mi-a zis nimic. El are un copil care e în grupă la Rapid acolo. A făcut frumos la ProRapid (n.r. la Constructorul). M-aș duce pe acolo, că oricum n-am ce face. Pot să mai văd jucători și în alte părți și să-i iau acolo la noi (n.r. la Rapid). Nu numai la noi nu se pune preț pe gloriile clubului”.

Rică Răducanu: „Lucescu și Ion Țiriac sunt la Dinamo. Am vorbit ieri cu Mircea”

Rică Răducanu a vorbit pentru FANATIK și despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo. „Am vorbit cu Mircea Lucescu, sunt prieten bun cu el. Ieri am vorbit cu el. Suntem și neamuri. Răzvan e nașul lui Cătălin (n.r. fiul lui Rică Răducanu) și al copiilor lui. Mircea Lucescu e dinamovist, nu e rapidist”, a dezvăluit fostul mare goalkeeper.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Mircea Lucescu și Ion Țiriac se implică la Dinamo, Tamango a răspuns: „Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e…. cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”

ADVERTISEMENT