ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ricardo Cadu crede că CFR Cluj se va axa pe campionat după remiza cu Sevilla: ”Șansele de calificare în Europa League sunt mici”

Autor: Traian Terzian | 21.02.2020 | 10:31
Ricardo Cadu crede că CFR Cluj se va axa pe campionat după remiza cu Sevilla: ”Șansele de calificare în Europa League sunt mici”
Fostul căpitan al echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, crede că ardelenii se vor axa pe câștigarea campionatului după remiza cu Sevilla, scor 1-1

Fostul căpitan al echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, crede că ardelenii se vor axa pe câștigarea campionatului după remiza cu Sevilla, scor 1-1, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Ricardo Cadu crede că CFR Cluj se va axa pe campionat după remiza cu Sevilla: ”E o diferență mare de resurse financiare”

”Cred că acum se vor concentra pe a câștiga titlul în România, pentru că sunt conștienți și ei cumva că șansele de calificare, în teorie, sunt mai mici acolo. Vorbim de o forță în fotbal, de o diferență mare de resurse financiare”, a spus Ricardo Cadu despre meciul CFR Cluj – Sevilla.

”CFR ne-a mai obișnuit cu minuni, dar eu cred că vor miza mai mult pe campionat, unde sunt cea mai puternică echipă și îi văd să iasă din nou campioni. Voi încerca să ajung la Sevilla să văd meciul lor. Mi-e foarte, foarte dor de CFR Cluj”, a declarat portughezul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”A fost impresionant să o ții pe Sevilla fără șut pe poartă până la gol”

”Din start era o dublă dificilă pentru CFR. Este un rezultat bun, pentru că, evident, a fost împotriva unei echipe foarte bune. Va fi foarte greu la Sevilla, dar mai au șanse să treacă de ei”, a continuat Cadu.

”Băieții au făcut un joc bun și să nu uităm că vorbim de un joc bun împotriva Sevillei, nu vorbim de o echipă oarecare. Problema este că în Spania va fi greu pe terenul lor, cu atmosfera de acolo. A fost impresionant să o ții pe Sevilla fără șut pe poartă până la gol”, a afirmat fostul fiundaș.

ADVERTISEMENT

”Dacă într-o zi o să fiu antrenor, ca Petrescu vreau să fiu”

”Cu Dan Petrescu joacă bine, el pregătește orice meci să scoată punct sau puncte. La el nu există altceva, îmi place enorm cum e Dan Petrescu, cum trăiește orice meci. Dacă într-o zi o să fiu antrenor, ca el vreau să fiu și eu”, a menționat Ricardo Cadu.

”VAR-ul ajută să se vadă adevărul din fotbal, în Portugalia îl avem de ceva timp și ar fi nevoie cât mai repede să se implementeze și în România. M-am bucurat că a beneficiat și CFR de decizia VAR și nu am avut emoții când am văzut că bate Deac penalty-ul”, a precizat el.

ADVERTISEMENT

”Deac bate bine penalty-uri, dar nu ca mine”

”El e cel care avea emoții când era mai tânăr, îi era frică și nu voia să bată penalty-uri, dar acum e matur și le execută foarte bine. Nu le bate la fel de bine ca mine, dar e ok”, a încheiat fostul căpitan al ardelenilor.

CFR Cluj a remizat cu FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League. CFR Cluj a obținut în prima manșă a „dublei” cu Sevilla un rezultat care să îi permită să spere la o calificare istorică, dar statisticile partidei din Gruia arată o diferență certă între cele două echipe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!