Fotbal intern

Ricardo Cadu, declarație de dragoste față de CFR și România: ”Vreau să-mi fac meciul de retragere la Cluj”

26.02.2020 | 10:53
Ricardo Cadu declaratie de dragoste fata de CFR si Romania Vreau sami fac meciul de retragere la Cluj
Ricardo Cadu, declarație de dragoste față de CFR și România: ”Vreau să-mi fac meciul de retragere la Cluj”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ricardo Cadu, fotbalistul portughez care a scris istorie în tricoul campioanei României CFR Cluj, nu uită ce rol important a jucat România în cariera sa. Încă în activitate, apărătorul de 38 de ani a dezvăluit că are de gând să se retragă pe tărâm românesc.

Ricardo Cadu vrea să joace ultimul meci în România: ”Vreau să-mi fac meciul de retragere la Cluj”

Deși se apropie de 40 de ani, portughezul nu a pus ghetele în cui și încă evoluează pentru o echipă din Liga Elitelor situată în regiunea orașului Porto.

ADVERTISEMENT

Cadu e legitimat la amatori pentru Maia Lidador, fostă divizionară secundă în Portugalia, retrogradată în Liga a 4-a din cauza problemelor financiare. Într-o intervenție pentru Prosport, fundașul a dezvăluit că vrea să se retragă în România.

Actualul sezon va fi ultimul pentru Cadu ca fotbalist activ, astfel că în vară va renunța să mai apară pe teren, iar o retragere în Gruia este ceva ce lusitanul își dorește.

ADVERTISEMENT

”O să-mi închei contractul la echipa la care sunt acum, la Maia, în aprilie și o să mă las de fotbal. Îmi doresc foarte mult să-mi fac meciul de retragere la Cluj.

Nu e nimic bătut în cuie deocamdată, dar m-aș bucura foarte mult să-mi iau la revedere de la cariera de jucător într-un meci în România, la care să invit foști colegi, vechi prieteni.

ADVERTISEMENT

România întotdeauna o să ocupe un loc special în cariera și inima mea. Ce am trăit la CFR Cluj a fost ceva deosebit. Trofeele și participările în Liga Campionilor nu se uită niciodată. Am încă mulți prieteni acolo și cred că așa ar fi cel mai potrivit. Sper să se poată realiza.”, a dezvăluit fostul căpitan al CFR-ului.

Ricardo Cadu, opt trofee în tricolul CFR-ului

În cele opt sezoane petrecute în ”Gruia”, Ricardo Cadu a câștigat tot ce se poate alături de CFR pe plan intern: campionat, Cupă și Supercupă.

ADVERTISEMENT
  • 3 titluri, 3 Cupe și 2 Supercupe ale României are Cadu alături de CFR Cluj
  • 2006-2014 a fost perioada lui Cadu ca jucător la CFR Cluj

Cu CFR Cluj, Ricardo Cadu a jucat și în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT