“Ricci” Grigore, ușor accidentat înainte de România U21 – Ucraina U21. “Sper să prind lotul pentru meciul cu Irlanda de Nord!” EXCLUSIV

CORESPONDENȚĂ DIN PLOIEȘTI
Marian Popovici    Cristi Coste    Francisc Oprea   
în Fortuna
10/10/2019, 21:12
“Ricci” Grigore, ușor accidentat înainte de România U21 – Ucraina U21. “Sper să prind lotul pentru meciul cu Irlanda de Nord!” EXCLUSIV CORESPONDENȚĂ DIN PLOIEȘTI
Ricardo Grigore s-a accidentat înainte de România U21 - Ucraina U21

Ricardo Grigore nu a fost oprit de Mirel Rădoi în lotul de 18 al echipei naționale de tineret pentru duelul cu Ucraina din preliminariile Campionatului European din 2021. FANATIK a aflat că fundașul central de Dinamo este accidentat, dar staff-ul medical al naționalei speră să-l poată recupera pentru al doilea meci al dublei, programat luni împotriva Irlandei de Nord.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,15 este cota pentru “Peste 3.5 goluri” la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!

Ricardo Grigore, accidentat înainte de România U21 – Ucraina U21

“Ricci” Grigore s-a accidentat înaintea meciului pe care echipa națională de tineret a României îl dispută la Ploiești cu reprezentativa similară a Ucrainei. Fundașul central de la Dinamo nu a fost oprit de Mirel Rădoi în lotul de 18, dar staff-ul medical al tricolorilor mici speră să reușească recuperea pentru următorul meci, ce se va juca luni, de la ora 20:30, la Voluntari, împotriva Irlandei de Nord.

Ricardo Grigore a declarat pentru FANATIK că problemele medicale nu sunt serioase: “Sper ca luni să prind lotul pentru meciul cu Irlanda de Nord“.

În lipsa lui Grigore, Mirel Rădoi a început meciul cu Ucraina cu un cuplu de fundași centrali format din Alexandru Pașcanu și Andrei Chindriș, iar defensiva a fost completată de Mihai Velisar și Radu Boboc.

Ricardo Grigore, înainte de România - Ucraina
Ricardo Grigore, înainte de România – Ucraina

Așa cum a fost cazul la EURO și în preliminariile precedente, echipa națională de tineret a României are parte de o susținere numeroasă. Ultrașii din grupul “Uniți sub tricolor”, prezenți și la meciurile primei reprezentative, se află la Ploiești. De cealaltă parte, Ucraina are parte de susținerea a 25 de suporteri. Pentru meciul din a doua etapă a preliminariilor Campionatului European U21, pe stadionul Ilie Oană sunt prezenți aproximativ 5.000 de fani.

Închide ×