Life

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Cântăreața a născut un băiețel

Rihanna a născut a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel. Vedeta mai are cu fiul alături de iubitul ei, ASAP Rocky.
22.08.2023 | 14:13
Rihanna a devenit mama pentru a doua oara Cantareata a nascut un baietel
Rihanna a născut a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Cântăreața a născut un băiețel în mare secret încă de la începutul lunii august, însă nu a dorit să facă publice informații despre micuțul care completează perfect familia sa.

Rihanna a născut a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel

Rihanna a născut a doua oară, după cum a anunțat presa de peste Ocean. Artista a adus pe lume un băiețel pe data de 3 august 2023. Vedeta din Barbados nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului și nu a distribuit imagini în online.

ADVERTISEMENT

De altfel, femeia de afaceri a ținut ascuns faptul că a devenit mamă cu ASAP Rocky și prima oară. Băiatul cel mare, născut pe 13 mai 2022, ar fi primit la taina botezului numele RZA Athelston Mayers. Acesta poartă numele producătorului și rapperului RZA, liderul trupei Wu-Tang Clan.

Fondatoarea companiei Fenty Beauty, în vârstă de 35 de ani, a declarat în urmă cu ceva vreme că imediat ce s-a văzut mamă a intrat în postura de femeie protectivă, chiar dacă a simțit că bebelușul i-a invadat spațiul personal.

ADVERTISEMENT

Ce nume a ales Rihanna pentru numele copilului

„Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a venit pe lume în data de 3 august la Los Angeles. Nu cunoaştem încă numele copilului, dar ştim că acesta începe cu litera R şi că este vorba despre un băieţel”, au declarat persoane apropiate cântăreței Rihanna pentru TMZ.

Foarte multă lume se întreabă ce nume poartă micuțul vedetei și al partenerului de viață, ASAP Rocky. La un moment dat rapperul a mărturisit că au ales câteva prenume pentru bebeluș, doar că nu dorește să le divulge.

ADVERTISEMENT

„O să-mi ia capul dacă vă spun”, a glumit artistul la vremea respectivă pentru o revistă cunoscută. În altă ordine de idei, cântăreața a dezvăluit că nu se aștepta să devină mamă înainte de a se căsători cu alesul inimii sale.

Într-un interviu pentru Vogue, în aprilie 2022, Rihanna a declarat că nimeni și nimic nu o poate împiedica să aducă pe lume copii, chiar dacă nu a semnat actele cu ASAP Rocky. Cei doi au o relație sentimentală de mai bine de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Legătura amoroasă a început în 2020 și a trecut deja prin mai multe încercări. Celebra cântăreață a fost nevoită să meargă singură la spital atunci când l-a născut pe băiatul cel mare pentru că rapperul se afla în arest.

ADVERTISEMENT