Life

Rihanna, erou național în Barbados. Apariție uluitoare a artistei la învestirea primului președinte al insulei

Rihanna a fost numită ”erou național” în Barbados, acolo unde s-a născut. Artista a fost felicitată la învestirea primului președinte al insulei, moment la care a avut o apariție cu care a atras toate privirile.
01.12.2021 | 10:44
Rihanna erou national in Barbados Aparitie uluitoare a artistei la investirea primului presedinte al insulei
ADVERTISEMENT

Barbados a devenit republică după înlăturarea reginei Marii Britanii de la conducere, astfel că recent a avut loc ceremonia de învestitură a primului președinte al insulei. Moment la care a luat parte și celebra Rihanna.

Rihanna, apariție spectaculoasă în Barbados

Născută în Sain Michel și crescută în capitala Bridgetown, Barbados, de când se află în lumina reflectoarelor, vedeta a promovat mereu locul de unde se trage, cultura, tradițiile și nici nu a renunțat la accentul specific insulei.

ADVERTISEMENT

Astfel că, pentru că nu a uitat de unde a plecat, la marea ceremonie nu putea să nu fie prezentă. Însă, cântăreața de 33 de ani nu și-a dorit doar să fie alături de primul președinte al insulei, ci și să aibă o apariție de zile mari. Lucru care i-a reușit cu prisosință.

La ceremonia la care a fost numită de președinta Sandra Mason ”erou național” și unde premierul a felicitat-o într-un mod unic, Rihanna a îmbrăcat o rochie provocatoare, portocalie, cu umerii goi, lungă până în pământ, având o coafură extravagantă.

ADVERTISEMENT

Diva care a ajuns să fie cea mai bogată cântăreață din lume a avut un look care care o caracterizează în totalitate, dar nu a uitat nici de respectarea măsurilor pandemice, masca de protecție fiindu-i un accesoriu de nelipsit.

”Să continui să strălucești ca un diamant”, i-a spus premierul Mia Mottley celebrei artiste, aceasta făcând referire la piesa cu care Rihanna a ajuns în topuri în 2012, ”Diamond”.

ADVERTISEMENT

A fost învestit primul președinte al insulei

Barbados, după înlăturarea reginei Marii Britanii de la putere, a trecut de la statutul de colonie britanică la republică parlamentară. Astfel că după ce regina Elisabeta a II-a și-a pierdut suveranitatea, pe insulă au avut loc primele alegeri prezidențiale din istorie.

În urma acestora, conform voturilor alegătorilor, prima președintă a insulei Barbados a fost numită Sandra Mason, iar Mia Amor Mottle a preluat funcția de premier.

ADVERTISEMENT

De menționat este și faptul că la ceremonia de învestitură, alături de Rihanna, invitat de seamă a fost și Prințul Charles, care a stat umăr la umăr cu celebra artistă.

Fiul reginei Marii Britanii a avut o prezență discretă, dar foarte elegantă, îmbrăcat fiind într-un costum bleumarin, în ton cu masca de protecție și cravata, totul asortat cu o cămașă albă.

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT