Life

Rihanna, imagine alături de un român? Cine este femeia cu care a fost confundată artista

Rihanna este una dintre cel mai apreciate cântărețe din lume, dar asta nu o scutește de gafe sau confuzii uriașe.
08.11.2021 | 09:04
Rihanna imagine alaturi de un roman Cine este femeia cu care a fost confundata artista
ADVERTISEMENT

Cântăreața, pe numele ei complet Robyn Rihanna Fenty, apare într-o filmare în timp ce se distrează alături de mai mulți români sau cel puțin asta pare la prima vedere.

Până aici nimic ieșit din comun, doar că celebra artistă din Barbados nu este ea în carne și oase, ci a fost confundată cu sosia ei. Potrivit zutv.ro, este vorba de Priscila Beatrice, o tânără din Brazilia.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra este conștientă de asemănările dintre ea și Rihanna, de aceea are propriile concerte și spectacole în lumea artistică.

Rihanna, confundată în Istanbul. Cine este, de fapt, tânăra

Adevărații fani ai cântăreței de peste hotare au realizat că Rihanna a fost confundată cu sosia ei, care nu a evitat să se fotografieze cu oamenii din restaurantul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Dă-te la o parte. 1o euro pentru poză”, spun prietenii românului, care nu se mai pot abține din râs.

„De-abia acum sunt gelos”, este replica altuia, atunci când bărbatul se fotografiază alături de sosia artistei.

ADVERTISEMENT

Una dintre diferențele din adevărata Rihanna și Priscila Beatrice este culoarea părului, cea din urmă având podoaba capilară mult mai închisă la culoare.

În plus, sosia celebrei cântărețe are bărbia mult mai evidentă, în timp ce vedeta și-a făcut de curând șuvițe blonde.

ADVERTISEMENT

Rihanna, în topul starurilor milionare. Ce avere are solista

Starul pop se bucură de celebritate, succes și o avere impresionantă. Rihanna a reușit să strângă bani frumoși de pe urma carierei muzicale, dar și mulțumită brandului de produse cosmetice.

Îndrăgita solistă are o avere de 1,7 miliarde de dolari, o mare parte din aceasta sumă colosală provenind de pe urma companiei Fenty Beauty.

De asemenea, artista a strâns bani și datorită firmei de lenjerie Savage x Fenty. Este vorba de o sumă de aproximativ 270 de milioane de dolari. În plus, și din actorie a mai adunat ceva.

ADVERTISEMENT