Life

Rihanna, prima imagine cu chipul băiețelului său. Cum arată fiul celebrei cântărețe

Rihanna, prima fotografie cu fiul său și al lui ASAP Rocky. Cât de drăgălaș este micuțul de 7 luni și cu cine seamănă bebelușul.
18.12.2022 | 16:46
Rihanna prima imagine cu chipul baietelului sau Cum arata fiul celebrei cantarete
Rihanna, prima fotografie cu fiul său și al lui ASAP Rocky. Cât de drăgălaș este micuțul de 7 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cea mai tânără milionară din Statele Unite ale Americii a publicat prima imagine cu chipul băiețelului său pe contul personal de TikTok. Cum arată fiul celebrei cântărețe din Barbados care a venit pe lume în luna mai.

Rihanna, prima fotografie cu fiul său și al lui ASAP Rocky. Cât de drăgălaș este micuțul de 7 luni

Rihanna este foarte discretă cu viața personală de când a devenit mamă pentru prima oară alături de rapperul ASAP Rocky. Cei doi parteneri de viață au realizat recent o ședință foto pe o plajă din Malibu împreună cu cel mic.

ADVERTISEMENT

Ulterior, frumoasa artistă a distribuit o filmare inedită pe TikTok, în care micuțul este poziționat în scaunul auto și este foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul său, mai ales la telefonul mobil pe care vrea să-l apuce.

Videoclipul de 45 de secunde a fost apreciat într-un număr foarte mare de internauți și a devenit viral la scurt timp după ce a fost postat. Foarte multă lume a vrut să vadă cum arată bebelușul în vârstă de 7 luni.

ADVERTISEMENT

Materialul video a fost deja vizionat de 11,5 milioane de ori şi a primit peste 3,4 milioane de aprecieri. Comentariile nu au încetat să apară, fanii cântăreței Rihanna fiind de părere că îi seamănă foarte mult. Alții cred că e leit ASAP Rocky.

„Este leit mama sa”, „Cât de prețios, are gene puternice, arată exact ca Rajad”, „Sunt atât de fericită pentru tine”, „Poate să și cânte”, sunt câteva dintre mesajele primite de afaceristă pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Fiul artistei Rihanna este adorabil și fotogenic. În momentul de față nimeni nu știe ce nume poartă, existând însă speculații că a primit prenumele Robin. Vedeta nu a confirmat acest aspect.

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

Rihanna și ASAP Rocky, pregătiți să-și arate fiul

Rihanna și ASAP Rocky sunt pregătiți să-și arate fiul întregii lumi. Potrivit TMZ, cântăreața din Barbados și partenerul de viață au realizat o ședință foto în cursul zilei de vineri, 16 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost făcute pe un fundal foarte pitoresc, pe coasta Californiei, valurile văzându-se în zare. Cei doi  și micuțul au purtat ținute negre, având alături o echipă numeroasă de filmare și alta de producție.

ADVERTISEMENT
Tags: