Life

Rihanna vrea să nască acasă. Artista plănuiește o petrecere de neuitat în ziua în care va deveni mamă

Rihanna vrea să dea o petrecere de neuitat în ziua în care va deveni mămică. Se pare că își dorește să nască acasă în vila sa din Barbados înconjurată de prieteni.
18.03.2022 | 09:15
Rihanna vrea sa nasca acasa Artista planuieste o petrecere de neuitat in ziua in care va deveni mama
Rihanna vrea să nască acasă. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rihanna este în al treilea trimestru de sarcină și în curând va deveni pentru prima dată mămică. Artista a făcut deja toate planurile pentru ziua cea mare.

Rihanna vrea să nască acasă. Artista plănuiește o petrecere de neuitat în ziua în care va deveni mamă

Rihanna strălucește de când a anunțat că va deveni mămică. Cântăreața și-a etalat burtica de graviduță cu fiecare ocazie pe care a avut-o în ultima perioadă, postând o mulțime de poze și videoclipuri pe rețelele de socializare. De asemenea, faptul că este în trimestrul al treilea de sarcină nu a împiedicat-o să participe la o serie de evenimente. 

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din SUA, artista vrea să organizeze o petrecere grandioasă în ziua în care va deveni mămică. Aceasta a decis ca nașterea să aibă loc în reședința sa din Barbados. A făcut deja toate aranjamentele, iar în curând în baia vedetei va fi instalată o cadă specială pentru nașteri sub apă.

Cântăreața își dorește ca toate prietenele sale apropiate și rudele să-i fie aproape. Acestea vor avea parte de tratamente SPA și masaj. În tot acest timp, iubitul divei va fi gazda unei petreceri în curtea vilei.

ADVERTISEMENT

“În acest moment Rihanna se gândește doar la clipa în care va deveni mămică. Acea zi este cea mai importantă din viața ei, așa că își dorește ca totul să fie perfect.

Pentru ea, ziua în care va naște este mai importantă decât cea în care va îmbrăca rochia de mireasă”, a spus o sursă apropiată cântăreței, potrivit presei din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Rihanna și-a luat fanii prin surprindere la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când a anunțat că ea și A$AP Rocky vor deveni părinți pentru prima dată.

“M-am concentrat foarte mult pe hidratare și pe conturare. Fața devine puțin rotundă și dolofană. Nasul începe să se mărească și tot așa. Totul este o provocare, de la îmbrăcat până la machiaj.

ADVERTISEMENT

Dar îmi plac provocările. Îmi plac lucrurile care mă forțează să fiu creativă și să creez în moduri noi. Iar în zona aceasta de frumusețe, poți face atât de multe”, a declarat în urmă cu câteva zile Rihanna pentru ELLE. 

ADVERTISEMENT