Sport

Rio Ferdinand, reacție amuzantă după interviul lui Jude Bellingham: „Genul de persoană cu care vrei să vină fata ta acasă“!

Jude Bellingham a oferit un interviu post-partidă cu City, după calificarea madrilenilor, iar Rio Ferdinand a fost impresionat de maturitatea și debitul verbal al englezului.
18.04.2024 | 11:13
Rio Ferdinand reactie amuzanta dupa interviul lui Jude Bellingham Genul de persoana cu care vrei sa vina fata ta acasa
Rio Ferdinand, savuros la adresa lui Jude Bellingham / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Real Madrid s-a calificat în detrimentul lui Manchester City, scor 5-4 la general, după penalty-uri. Madrilenii au fost mult mai calmi și decisivi la loviturile de departajare, iar Jude Bellingham a discutat deschis despre meci.

Jude Bellingham, laude pentru Manchester City

Jude Bellingham a discutat despre Manchester City, pe care a lăudat-o pentru jocul prestat. Englezii au avut a doua repriză bună, unde au dominat-o teritorial pe Real Madrid, care a împins jocul în prelungiri.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să muncești din greu pentru a-i învinge și am fost aproape mort la sfârșit, așa că să câștigi jocul este o recompensă masivă. Plimbă continuu mingea, te mișcă și uneori te duc în poziții în care nu prea vrei să ajungi.

Dar trebuie să-i marchezi om la om, altfel te pot pedepsi. Ced că majoritatea echipelor la acel moment s-ar prăbuși când City ajunge peste tine și fanii te presează, dar ne-am descurcat foarte bine și pentru încă 30-40 de minute (n.r. după golul lui City) am muncit foarte mult“, a spus Jude Bellingham.

ADVERTISEMENT

Englezul a vorbit și despre ce înseamnă să joci pentru Real Madrid și să fii starul echipei. Bellingham a spus că se aștepta și la critici odată cu transferul în capitala Spaniei, nu doar la laude.

“Cred că trebuie să o vezi mai mult ca pe o responsabilitate decât ca pe o presiune… dacă îți dorești să vii la un club precum Real Madrid trebuie să fii conștient că vei fi criticat, vei fi mereu sub lumina reflectoarelor”, a explicat Jude Bellingham.

ADVERTISEMENT

Rio Ferdinand, savuros după declarațiile lui Bellingham

Rio Ferdinand, acum analist la TNT Sport, i-a lăudat discursul lui Bellingham, spunând: “Cum de răspunzi atât de elocvent la întrebări? Spune-mi… câți ani ai, frate?”, făcând referire la vârsta fragedă a englezului de 20 de ani.

De asemenea, fostul fundaș central a glumit pe seama modestiei și inteligenței lui Bellingham. Într-un ton glumeț și într-o manieră părintească, Rio Ferdinand a spus că Bellingham este partenerul potrivit pentru orice fiică.

ADVERTISEMENT

“Bellingham este genul de persoană cu care vrei să vină fata ta acasă… asta îți dorești să aducă!”, a concluzionat glumind Rio Ferdinand după interviul lui Jude Bellingham, de la capătul partidei.

ADVERTISEMENT
Tags: